WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Een huis waarin geleefd mag worden? Kies een van deze pvc-vloeren

Druk gezinsleven? Een huis vol vrienden zodra dat weer kan? Een duurzame pvc-vloer is de perfecte bondgenoot. Want: makkelijk schoon te houden, oersterk en nauwelijks te onderscheiden van echt hout of beton. Dit zijn onze favorieten.

In samenwerking met Ambiant

Klassieke patronen

Een vloer die tegen een stootje kan, daar worden we blij van. Helemaal als die vloer zijn uiterlijk ook nog eens mee heeft. Denk aan een visgraat, Hongaarse punt of een blokpatroon dat niet misstaat in een monumentaal pand. Deze klassieke patroonvloeren worden op het moment weer helemaal herontdekt. Begrijpelijk, want ze zorgen bij iedere woonstijl voor meer sfeer in huis. Een patroonvloer van pvc is bovendien extra comfortabel in combinatie met vloerverwarming.

Stoere beton-look

Een betonvloer geeft het interieur een industriële look, en daarnaast vormt het de ideale basis voor een tijdloos en sfeervol interieur. Zijn er ook nadelen? Jawel: beton is gevoelig voor zuren en vetten en de kans op scheuren is groot. Door te kiezen voor betonnen pvc-tegels krijg je wel de looks, maar niet de lasten van een betonnen vloer. Ook perfect voor bovenverdiepingen; door de geluiddempende onderlaag is een pvc-vloer hartstikke stil.

Houten hart

Verliefd geworden op een houten vloer met extra brede planken? Met (kleine) kinderen in huis of regelmatig vrienden over de vloer is het niet de meest praktische keuze. De oplossing: kies voor de extra brede en lange planken (Wide Board) uit de vtwonen by ambiant pvc collectie. Het levendige patroon van de pvc-vloer is bijna niet van een echte houten vloer te onderscheiden en zorgt ervoor dat elke ruimte groter lijkt. Met vier verschillende tinten is er voor ieder interieur een juiste match.

De juiste klik

Aan de slag met pvc? Dan is het goed om te weten dat er twee manieren zijn waarop de vloer bevestigd kan worden. Bij dryback vloeren worden de stroken verlijmd op de ondergrond en bij een click-verbinding schuif je de delen aan elkaar, waardoor er één geheel ontstaat. Houd er rekening mee dat er bij een clickvloer een ondervloer nodig is, omdat die niet wordt verlijmd aan de ondergrond.

Multi-talent

De nieuwe collectie pvc-vloeren van vtwonen by ambiant is afgestemd op de laatste woontrends en ideaal voor een huis waarin geleefd mag worden. Zo zijn de pvc-vloeren van vtwonen by ambiant supersterk, waterbestendig, geluiddempend en heel geschikt voor vloerverwarming. Flexibel is pvc trouwens ook, want je legt het net zo makkelijk op de vloer als op de trap.

nog meer: Samenwerking