WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Door weer en wind: 4 voordelen van een vrijstaande tuinkamer

Middenin de tuin werken of relaxen, hoe leuk is dat? Met een vrijstaande tuinkamer, zoals te zien in ‘Weer verliefd op je huis’, heb je er een heerlijke extra ruimte bij. Volledig in het groen en lekker beschut in eigen tuin.

In samenwerking met Verasol

vrijstaande tuinkamer

Met een overkapping in de tuin is het ook als het regent of hard waait nog heerlijk toeven buiten. Van zo’n overkapping is bovendien heel eenvoudig een volwaardige tuinkamer te maken, compleet met glazen schuifwanden. Zo houden we dat buitengevoel lekker zo lang mogelijk vast. Het grote voordeel van een vrijstaande tuinkamer is dat het een plek is waar je je echt even helemaal kunt terugtrekken. Richt ‘m in als werkplek of loungehoek en genieten maar!

Paradijs in het groen

In ‘Weer verliefd op je huis’ creëerde vtwonen stylist Frans in Bakkum een paradijselijke plek in de tuin met een vrijstaande tuinkamer van Verasol. Grafisch ontwerpers Jordy en Monique wonen niet alleen bijzonder in een voormalige middelbare school, maar zijn ook gezegend met een grote tuin. Frans verving de houten overkapping door een aluminium variant met meerdere gebruiksmogelijkheden: van creatief werken tot lekker ontspannen. Een luxe upgrade, zo’n vrijstaande tuinkamer!

Voor de make-over.
vrijstaande tuinkamer
Na de make-over.

Stijlvol, luxe en onderhoudsvriendelijk aluminium

Vrijstaande tuinkamers zijn er in verschillende afmetingen, stijlen en materialen. Frans koos voor aluminium, dat bestand is tegen allerlei weersinvloeden. Dat is vooral handig bij regen en felle zon. In tegenstelling tot bijvoorbeeld hout gaat het na verloop van tijd niet achteruit. Het materiaal is onderhoudsarm, roest niet en gaat jaren mee. Schoonmaken kan bovendien gewoon met een sopje. Daarnaast geeft het minimalistische design met veel glazen wanden de tuinkamer een stijlvolle en luxe look & feel.

Natuurlijke look en feel

De glazen schuifdeuren en oplopende constructie versterken het buitengevoel: hallo wijds uitzicht en inspiratie! Er zijn allerlei keuzemogelijkheden in afwerking, kleur en vorm. Kies bijvoorbeeld voor een natuurlijke kleur, zoals taupe, dat is nu helemaal on-trend. Zo gaat de tuinkamer heel mooi op in de rest van de tuin!

Ook maximaal genieten van de tuin? Bekijk alle (vrijstaande) tuinkamers van Verasol en doe inspiratie op voor bij jou thuis. Verasol heeft voor elke tuin een passende oplossing. Zie je jezelf al zitten in het groen?

nog meer: Samenwerking