WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Do not disturb: met dit bed krijgt je slaapkamer een hotelgevoel

Het lekkerste bed is een kingsize hotelbed met krakende lakens. Hoewel, het is misschien wel nóg luxer om je eigen slaapkamer in hotelsferen te hullen. Zo is dat fijne vakantiegevoel nooit ver weg. Met deze tips breng je het vijfsterrengevoel gewoon thuis.

In samenwerking met Totaalbed

beige bed lichtblauwe slaapkamer

Hotel home

Met een mooie boxspring krijgt elke kamer de uitstraling van een hotelkamer. Zeker wanneer dat bed ook nog heerlijk slaapt. Omdat ze bij Totaalbed weten dat goed slapen heel persoonlijk is, zijn de boxsprings uit hun collectie volledig naar wens samen te stellen. Slaapcomfort staat daarbij voorop met verschillende soorten matrassen én topmatrassen. Bovendien kun je zelf de stof, kleur, afmetingen, hoofd- en voetborden, poten en bijpassende meubels kiezen om het plaatje compleet te maken. Zeg nou zelf, daar kan het gemiddelde hotelbed niet tegenop.

Klassieke schoonheid

Luxe materialen en texturen versterken het hotelgevoel in de slaapkamer. Een stijlstatement maken? Ook dat kan. Zo springt boxspring Lulea in het oog dankzij de knopen in Chesterfield-stijl die op het hoofdbord zijn gestikt; een knipoog naar klassieke hotellobby’s. Met bijpassende nachtkastjes en een chique dekenkist aan het voeteneind, ook met het Chesterfield-ruitpatroon, krijgt de slaapkamer nóg meer allure. En je hebt er meteen een praktische opbergruimte bij voor kussens of beddengoed.

“Wakker worden in een luxe ‘hotelbed’ maar dan

gewoon thuis”

Ontbijt op bed

Zo’n royaal uitziende boxspring wordt het middelpunt van de slaapkamer. En welke looks het bed krijgt, bepaal je zelf. Er zijn bij Totaalbed namelijk ontelbare verschillende combinaties mogelijk. Het hoofd- en voeteneind in hoogte verstellen om nog even te relaxen met een boek of ontbijt op bed? Ook dat kan, wanneer je kiest voor een elektrisch verstelbare variant. Zo’n comfortabel bed dat helemaal op je lichaam en wensen is afgestemd, opgemaakt met crispy, wit beddengoed, heeft eigenlijk maar één nadeel: opstaan wordt knap lastig.

Ook thuis de ultieme hotelervaring creëren? Ontdek de collectie boxsprings op totaalbed.nl of ga langs in de winkel voor persoonlijk slaapadvies. Een keuze gemaakt en het ultieme ‘hotelbed’ samengesteld? Dan volgen negentig nachten proefslapen. Ook fijn: Totaalbed produceert in Europa en bezorgt én monteert gratis. 

nog meer: Samenwerking