WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Dit is de perfecte vloer voor het gezin

Ongelukjes, ongevraagde kunstwerken, knoeifestijnen: met kinderen in huis is het nooit saai. Slim dus om hierop in te spelen, zeker qua vloer. Dat scheelt niet alleen veel schoonmaakgedoe en frustratie, maar zorgt bovenal voor extra comfort. Nog op zoek naar de perfecte vloer voor het gezin? Wij zetten wat opties op een rij.

In samenwerking met Ambiant

Interieurbeeld met betonnenlook en rotan accessoires.

Tegen een stootje

Als je een vloer voor je gezin zoekt, wil je er vooral een die tegen een stootje kan. Laten de vloeren uit de vtwonen by ambiant-collectie daar nu net om bekendstaan! Een van de fijne pluspunten uit deze collectie is dat de vloeren gemakkelijk in onderhoud én waterbestendig zijn. Geen zorgen dus als je kleuter weer eens een glas melk omstoot of je hond met vieze poten de woonkamer binnen banjert. Doekje erover en klaar. Doordat de vloeren oersterk zijn, gaan ze bovendien jarenlang mee.

Lees ook: Waarom dit de allerfijnste vloer van dit moment is

Favoriet kiezen

Goed, nu alleen nog even uitzoeken welke vloer het best bij jouw interieur past. De vtwonen collectie  bestaat uit verschillende vloeren zoals een brede plank, visgraatmotief, een bijzonder blokpatroon, de Hongaarse punt en twee trendy tegeldecors. Alle vloeren zijn bovendien verkrijgbaar in een verlijmde uitvoering of met een clickverbinding. Ze zijn dus heel makkelijk te plaatsen.

cotap - ambiant
Interieur met visgraat vloer en houten wand.

Net echt

Alle vloeren uit de vtwonen by ambiant-collectie zijn gemaakt van pvc, maar ze zijn niet van echt hout of tegels te onderscheiden. Dat komt doordat een groot deel van de collectie een natuurgetrouwe structuur heeft, ook wel EIR – Embossed in Register – genoemd. Dit betekent dat de structuur van de vloer overeenkomt met het echte dessin. Zo hebben de houtlook pvc vloeren bijvoorbeeld nerven en noesten die je niet alleen kunt zien, maar zelfs kunt voelen. En vtwonen pvc vloeren hebben nog een aantal fijne pluspunten voor gezinnen: zo zijn ze geschikt voor vloerverwarming en zijn ze geluiddempend. Zeker fijn met rondrennende kids in huis!

Weten hoe de pvc vloeren uit de vtwonen by ambiant-collectie er in jouw interieur uitzien? Bekijk snel de hele collectie, bestel een paar stalen óf bekijk de vloeren via de augmented reality-tool al in je eigen interieur.

nog meer: Samenwerking