WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

De kracht van de basis: zo kies je het ideale bed voor jouw slaapkamer

Het inrichten van de slaapkamer begint bij de essentie: het bed. En nee, een comfortabel, fijn bed hoeft echt niet direct een grote investering te zijn. Bovendien: upgraden kan altijd nog!

In samenwerking met Totaalbed

Geen ver-van-je-bedshow

Zachte kleuren, natuurlijke materialen en niet te veel tierelantijntjes: de slaapkamer is de plek waar je helemaal tot rust wilt komen. Een goed bed vormt uiteraard de basis voor een fijne nachtrust. Grote kans dat je bij optimaal slaapcomfort direct denkt aan luxe bedden waar een flink prijskaartje aan hangt. Maar een comfortabel bed is een minder ver-van-je-bedshow dan je denkt.

Zonder poespas

Zo hoeft een knappe boxspring echt niet de hoofdprijs te kosten. Bij Totaalbed kun je alle boxsprings zelf naar eigen wens en budget samenstellen, met keuze uit verschillende hoofdborden, maten, (top)matrassen, stoffen, kleuren, pootjes en bijmeubelen. Zo blinkt Nightline uit in eenvoud. Deze boxspring is strak, stijlvol en tijdloos, waarbij het hoofdbord zonder poespas is afgewerkt. Het resultaat? Een bed dat letterlijk de rustige basis vormt van de slaapkamer. 

Uitbreiden kan altijd 

Slaapcomfort en kwaliteit zijn dus laagdrempeliger dan gedacht. Heb je toch meer budget, dan kun je ook voor een maat groter gaan of een elektrische uitvoering, waarmee je het ligcomfort met één druk op de knop naar wens kunt aanpassen. Ook fijn om te weten is dat je de standaard boxsprings altijd kunt uitbreiden, met bijmeubelen bijvoorbeeld. Extra opbergruimte nodig? Ga voor bijpassende nachtkastjes, waar je enkele mooie accessoires op kunt zetten. Ook een voetbord of extra hoog hoofdbord geeft het bed – en daarmee de hele slaapkamer – meteen een luxe upgrade. 

Wat is voor jou de essentie van goed slapen? Lig je lekkerder op een zacht matras of houd je meer van stevigheid? Daar kom je maar op één manier achter: ga proefliggen in een van de winkels van Totaalbed. Hier helpen de deskundige slaapadviseurs je graag verder met persoonlijk slaapadvies en kom je er meteen achter welk bed voor jou echt fijn ligt. Of bekijk online de volledige collectie boxsprings.

nog meer: Samenwerking