Crazy for concrete: zo mooi is de betonlook in huis

In samenwerking met Ambiant

beeld vtwonen Beeld

De vloer is niet alleen de basis van elk interieur, maar vaak ook een verbindende factor in huis. Een vloerentrend die zich daar perfect voor leent, is de betonlook. Pak uit en voer de betonlook door van woonkamer tot trap.

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld

Stoer statement

Een betonvloer geeft elk interieur in één klap een stoere uitstraling. Niet zo gek dat deze vloerentrend ongekend populair is. Helaas brengt echt beton wel wat nadelen met zich mee, zoals het risico op scheuren. Fan van de betonlook, maar is gemak je ook wat waard? Kies dan voor betonlook pvc. De Basic en Composite vloeren uit de pvc collectie van vtwonen by ambiant hebben een prachtige, natuurgetrouwe look en komen in verschillende kleuren, bijvoorbeeld warm grijs of antraciet.

Mooie match met hout

Beton in de mix met hout zorgt voor een mooi contrast in de woonkamer. De betonlook kwaliteiten uit de pvc collectie van vtwonen by ambiant hebben bovendien een realistische allover structuur. Geloof ons: ze zijn niet van een echte betonnen vloer te onderscheiden. Wat wel anders is: de tegels voelen heerlijk warm aan je voeten – zeker in combinatie met vloerverwarming – en zijn verkrijgbaar in een verlijmde uitvoering of met clickverbinding. Juist, je legt de vloer dus heel makkelijk neer. Kies voor de normale afmeting (45×91 cm) of ga voor een XL-formaat (91×91 cm) en je hebt een prachtvloer die tijdloos is.

beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld

Trek de look door

Zoals gezegd vormt de vloer vaak een verbindende factor in huis. Hoe mooi dus om de betonlook ook in de keuken neer te leggen? Of zelfs helemaal naar boven toe? Doordat de pvc vloeren van Ambiant ook geschikt zijn voor op de trap, kun je ze prachtig doorleggen naar de beneden- en bovenverdieping, om zo een mooie eenheid te creëren. Over het onderhoud hoef je je geen zorgen te maken, daar heb je geen omkijken naar. De vloer is bovendien lekker snel en makkelijk schoon te maken. Family-proof? Check.

Lees verder onder de advertentie

Als in een kasteel

Naast de betonlook vloeren heeft Ambiant nog véél meer stijlvolle pvc vloeren in de collectie, die overigens ook heel mooi met elkaar te combineren zijn. Van visgraat of Hongaarse punt tot een stijlvol Versailles patroon. En net als de betonlook zien ook de vloeren met houtlook er qua patroon en structuur heel realistisch uit, compleet met nerven en noesten. Alle vloeren zijn bovendien oersterk, makkelijk in onderhoud en gaan jarenlang mee.

Benieuwd welke vloer het mooist staat in jouw interieur? Ontdek de hele vtwonen pvc collectie, vraag stalen op of kijk hoe de vtwonen pvc vloeren via de augmented reality-tool in je eigen interieur staan.