Couple goals: dit doet een goed bed met je nachtrust (én relatie)

In samenwerking met Emma Sleep

null Beeld

De slaapkamer is dé plek om tot rust te komen. Een goed bed met dito matras is daarom onmisbaar – of je nu alleen slaapt of het bed deelt met je partner. In Weer verliefd op je huis zien we hoe je een bed ‘couple-friendly’ maakt.

Lees verder onder de advertentie

Cozy cocooning

In aflevering 2 van Weer verliefd op je huis maken we kennis met Sigrid en Edwin uit Den Haag. Zij is KLM-stewardess, hij zelfstandig ondernemer. Wanneer ze beiden hard hebben gewerkt, is het extra belangrijk dat ze in hun huis kunnen ontspannen en opladen. Stylist Frans kiest daarom voor een interieur met een rustige basis. En de slaapkamer? Daarvan maakt hij een warme, knusse plek die gemaakt is om in te cocoonen.

In the pocket

Frans kiest in Den Haag voor de boxspring Signature van Emma Sleep. Een luxueus bed met een eigentijds design dat goed past bij de smaak van Sigrid en Edwin. Het bed heeft een basis van pocketveren. Dit zijn individuele veren die zich direct aanpassen aan de vorm van je lichaam. Edwin en Sigrid genieten hiermee dus van het allerbeste comfort, omdat de boxspring voor hen allebei de juiste ondersteuning biedt.

null Beeld
Lees verder onder de advertentie

Hotelbed-gevoel

Sigrid en Edwin kozen zelf hun matras uit: ook die biedt voor hen allebei de ondersteuning die het beste past bij hun lichaam past. Een topper met temperatuurregulerend schuim én kussens die zich vormen naar de vorm van je nek, maken het hotelbed-gevoel helemaal af. De boxspring en het testwinnaar matras zorgen nu samen voor de optimale nachtrust van het stel. Frans koos in de slaapkamer voor een overwegend beige kleurenpalet en creëerde sfeer met een geschilderd nisje. Dat is nog eens een plek om tot rust te komen!

Sharing is caring?

Dat slaap belangrijk is voor onze gezondheid, weten we inmiddels wel. Maar hoe wordt je nachtrust eigenlijk beïnvloedt als je naast iemand slaapt? Beddenmerk Emma Sleep deed onderzoek naar de slaapgewoonten van Nederlandse koppels. En wat blijkt? Van de mensen die een bed delen, ervaart maar liefst 44 procent slaapproblemen, bijvoorbeeld doordat de ander snurkt of veel beweegt in bed. Een kwart van de koppels kiest daarom voor een rigoureuze oplossing: een sleep divorce. De helft van deze groep geeft aan dat ze na deze slaapscheiding beter slapen.

null Beeld
Lees verder onder de advertentie

Ontwaken op je best

Of je nu alleen slaapt of samen: de juiste bedproducten doen veel voor een goede nachtrust. Maar er is meer dat hieraan bijdraagt. In de campagne ‘Love Your Differences’ van Emma Sleep staat het omarmen van verschillen en elkaar steunen centraal, zoals te zien is in deze videoverhalen waarin koppels een eerlijk gesprek over liefde en empowerment voeren. Door met elkaar te praten, verdwijnen spanningen en stressgevoelens waardoor je sneller en makkelijker in slaap valt en niet uren ligt te piekeren. Emma Sleep creëert daarnaast ook voordelige bundels (met alle essentials om de slaapproblemen van koppels op te lossen) én biedt in de winkel zelfs slaaptherapie voor koppels.

Klaar om ook jouw nachtrust te verbeteren? Ontdek alle producten van Emma Sleep en ervaar het verschil: alle items worden op bestelling gemaakt volgens jouw persoonlijke smaak en behoeften.