Chique binnenkomer: het effect van de marmerlook op de trap

In samenwerking met Upstairs

null Beeld

Het is vaak het eerste wat je ziet als je ergens binnenkomt: de trap. Dan is niets zo storend als een lelijke of versleten trap. Hoe anders is die eerste impressie als de trap voorzien is van een luxe marmerlook, zien we in Weer verliefd op je huis.

Lees verder onder de advertentie

Treed binnen

Met een trap kan het twee kanten op gaan. Of het is een louter functioneel element in huis dat niet de schoonheidsprijs verdient óf je maakt er een ware blikvanger van door met de trap een statement te maken. Dat laatste zien we (hoera!) steeds vaker. En ja, waarom eigenlijk niet. Met uitgesproken kleuren en luxe materialen geef je zowel de hal beneden als boven direct een fikse upgrade.

Marmeren middelpunt

Echt uitpakken? Dat kan natuurlijk met een marmerlook. Dankzij de strakke uitstraling geef je de ruimte hiermee direct een chique touch. In aflevering 1 van Weer verliefd op je huis kiest stylist Eva voor de trapbekleding Bright Marble van Upstairs Traprenovatie. Een eigentijds decor met een subtiele marmerstructuur waarmee de trap direct het middelpunt van de ruimte wordt.

null Beeld
Lees verder onder de advertentie

Licht en luxe

De marmerlook trapbekleding Bright Marble is goed te combineren met vrijwel alle interieurstijlen. Eva komt hiermee tegemoet aan de wensen van zowel bewoners Seren als Attie. Hun woonsmaak is weliswaar verschillend, maar ze houden allebei van marmer, zo blijkt uit hun moodboards. De subtiele marmerstructuur op de trap past goed bij de zachtbruine tint op de muur, het behang en de lichte gietvloer.

Statig herenhuisgehalte

Een trap met marmerlook doet denken aan statige herenhuizen of grachtenpanden. En yes, door dat soort optrekjes laten we ons vandaag de dag graag inspireren. Led-verlichting in de traptreden maakt het luxegevoel compleet. Wat een verschil met de oude situatie, toen de trap van Seren en Attie nog bekleed was met tapijt. De voorheen zo donkere trap oogt nu licht en sfeervol én is veiliger bij gebruik in het donker dankzij de verlichte treden.

null Beeld
Lees verder onder de advertentie

Geen grote ingreep

Een traprenovatie is een duurzame investering en een minder grote ingreep dan je in eerste instantie zou denken. Met de overzettreden van Upstairs worden de nieuwe traptreden zo over de bestaande treden geplaatst, eventueel met bijpassende stootborden. Ideaal. Het resultaat is een onderhoudsvriendelijke trap die ook nog eens kras- en slijtvast is en jarenlang meegaat. Schuren of schilderen is verleden tijd. Bijpassende trapleuningen – verkrijgbaar in elke denkbare interieurstijl – maken het plaatje compleet.

Ook van de trap een pronkstuk voor het leven maken? Laat je inspireren door de uitgebreide collectie van Upstairs Traprenovatie en ontdek de trapbekleding die past bij jouw interieur.