WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Bye basic badkamer! Yes tegen meer opbergruimte en badkamercomfort

Niets mis met een basic badkamer. Sterker nog: als je over een goede basis beschikt doen een paar eenvoudige aanpassingen wonderen, zien we in Weer verliefd op je huis. Met deze tips geniet je onder andere van meer opbergruimte, persoonlijke hygiëne én comfort.

In samenwerking met Geberit

zwart-witte badkamer

Kleine verandering, wereld van verschil

In aflevering 7 van Weer verliefd op je huis maken we kennis met Eddie en Bas uit Oss. En met hun badkamer, die in de basis prima was, maar niet aan de wensen en behoeften voldeed. Stylist Marianne geeft de badkamer een stijlvolle make-over, zonder dat daar een complete verbouwing aan te pas komt. Daarmee laat ze zien dat als je over een goede basis beschikt, je met slechts een paar eenvoudige aanpassingen van meer comfort, opbergruimte en persoonlijke hygiëne kunt genieten.

toilet behang zwarte tegels

Ga voor een fris en schoon gevoel

Een toilet met douchefunctie, verwarmde zitting en geïntegreerde geurzuivering, da’s luxe! Marianne kiest in Oss voor de AquaClean douchewc van Geberit, die zich kenmerkt door een mooie vormgeving én slimme techniek. Met de WhirlSpray douchestraal reinig je na gebruik namelijk met warm water direct de billen, wat zorgt voor een schoon en fris gevoel. En over schoon gesproken… door de speciale spoeltechnologie en onderhoudsvriendelijke glazuurlaag is het schoonmaken van dit stijlvolle toilet een fluitje van een cent.

It’s all in the details

Dat Marianne oog heeft voor detail, blijkt wel uit deze make-over. Zelfs de bedieningsplaat bij het toilet is perfect op de rest van de badkamer afgestemd. De bedieningsplaat is gemaakt van Mustang leisteen. Dit materiaal oogt luxe en chic en is optioneel te voorzien van de Geberit DuoFresh-module: een stankvrij toiletsysteem. Doei vieze geurtjes.  

Stijlvol én praktisch

Onmisbaar voor een schone, opgeruimde badkamer is natuurlijk voldoende opbergruimte. Ook daarvoor heeft Marianne een slimme oplossing: een wastafelonderkast met twee lades. Dankzij de handige lade-indeler kun je spullen hierin makkelijk terugvinden. Door een ruimtebesparende sifon is een uitsparing in de lade overbodig en kan de ruimte in de lade optimaal worden benut. Het meubel combineert mooi met de ONE opzetwastafel van Geberit, die aan weerszijden plek overlaat om bijvoorbeeld opgevouwen gastendoekjes neer te leggen.

Sfeer binnen handbereik

Altijd je favoriete badkameritems binnen handbereik? Daarvoor is de Geberit ONE spiegelkast met verkorte deuren ideaal, want hierdoor ontstaat aan de onderkant een nis. Die biedt ruimte voor de mannen uit Oss om hun crèmes of scheerapparaat neer te leggen. Goed licht mag natuurlijk niet ontbreken in de badkamer. Ook daarin blinkt deze spiegelkast uit, want dankzij het slimme ComfortLight kun je kiezen uit vier verschillende lichtsferen. Van functioneel licht tot sfeerlicht voor rust en ontspanning.

zwarte basic badkamer
afstandsbediening toilet

Nieuw zonder verbouwing

Wat een nieuwe wastafel, spiegelkast en toilet al niet kunnen doen. De badkamer in Oss oogt als nieuw én dat zonder grote verbouwing. Extra luxe: zowel de sfeerverlichting in de spiegelkast als de douchewc kun je met de Geberit Home app bedienen, zo transformeert je smartphone in een slimme afstandsbediening. Da’s nog eens handig!

Winactie

Zie jij zo’n upgrade van je badkamer ook wel zitten? Geberit is de badkamerspecialist die voor jouw situatie en wensen een passend product heeft. Bovendien maak je nu kans om de luxe Geberit AquaClean Mera Comfort douchewc ter waarde van € 5.200 te winnen! Check snel onze winactiepagina, vul het formulier in en duimen maar.

nog meer: Samenwerking