WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Bonne nuit! Dit zijn de slaapkamertrends van 2022

Kan de slaapkamer wel een vleugje liefde of extra pit gebruiken? Misschien bieden de slaapkamertrends van 2022 wel inspiratie om de intiemste plek in huis een make-over te geven.

In samenwerking met Totaalbed

Boxspring Nightline van Totaalbed.
Boxspring Nightline van Totaalbed

1. Plak maar op

Behang ouderwets? Zeker niet. Behang is juist een echte sfeermaker. Het maakt de kamer warm en interessant door de toevoeging van textuur. Qua stijl kun je alle kanten op: van grafisch tot romantisch en landelijk of juist lekker bohémien.

2. De stekker eruit

Een van de belangrijkste slaapkamertrends: de ruimte om je bed wordt steeds meer een prikkelvrije zone. Geen gigantische tv’s en tig oplaadstations voor mobiele telefoons dus, maar een ruimte met zo min mogelijk stekkers waar je niet je apparatuur, maar jezelf oplaadt.

Boxspring Halmstad van Totaalbed.
Boxspring Halmstad van Totaalbed

3. Ga voor linnen

Een bed met militaire precisie opmaken, dat hoeft niet meer. Het mag allemaal een tikje meer laisser-faire. Nonchalant, maar niet rommelig. Linnen leent zich perfect voor die look. Doordat het materiaal van nature gekreukt is, ziet het er niet uit alsof je bent vergeten het bed op te maken –  dat hoort gewoon zo.

LEES OOK
Met deze 5 tips krijgt de slaapkamer de uitstraling van een boetiekhotel

4. Slim bed

Uiteindelijk valt of staat een slaapkamer natuurlijk met het bed. Hoe smaakvol het ook ingericht is, als het met de basis niet goed zit, heb je daar niets aan. De slaapspecialisten van Totaalbed weten precies waar een comfortabel bed aan moet voldoen en denken graag mee. Bovendien mag je na aankoop negentig dagen proefslapen en wordt het bed gratis geleverd en gemonteerd. Zo houd je in elk geval genoeg tijd over voor de styling.

5. Maak een statement

Maak het bed tot focuspunt van de slaapkamer en ga voor een uitgesproken exemplaar. Levendige kleuren, opvallende patronen en interessante vormen: een bed mag naast comfortabel ook stijlvol zijn. Niet zo’n liefhebber van over the top? Speel dan met materiaal. Een velours bed bijvoorbeeld straalt zachtheid en luxe uit.

Boxspring Necka van Totaalbed.
Boxspring Necka van Totaalbed

6. Muurlamp

Een lamp aan de muur scheelt ruimte op het nachtkastje, en dat is handig als je voor het slapen graag nog wat leest. Er zijn tig moderne muurlampen, maar dit jaar zien we ook veel klassieke exemplaren met een lampenkap. Extra leuk om zo’n klassieke voet te combineren met een kap met een eclectische print of een contrasterende kleur.

Nog een beetje extra hulp nodig? De slaapspecialisten van Totaalbed geven graag advies en kennen alle slaapkamertrends. Of je nu voor de laatste mode gaat of liever een comfortabel, stijlvol bed kiest dat nooit uit de mode gaat, hier hebben ze altijd een goed bed dat bij je past.

nog meer: Samenwerking