WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Badderen maar: 3x tijdloze badkamertrends van dit moment

Toe aan een upgrade van de badkamer, of ga je verhuizen? Dat vraagt om de mooiste combinaties, van waskom tot spiegel en van douchekop tot kraan. Van modern classic, soft hamam tot urban loft, wij zetten drie tijdloze badkamertrends van dit moment op een rij.

In samenwerking met vtwonen baden by Alterna

Over smaak valt niet te twisten, wel over de houdbaarheid van trends. De kunst is om daar zó mee om te gaan, dat de designs ook over tien jaar nog prachtig zijn. Een badkamer inrichten doe je tenslotte niet zomaar, daar wil je lang van kunnen genieten. Daarom zijn deze badkamertrends niet alleen stijlvol, maar bovenal tijdloos.

1. Modern classic

Badkamers met een klassieke touch voelen vaak aan als een luxe spa. Wanden, vloeren en wastafels zijn liefst van steen, zoals (net-echt) marmer of mooi keramiek. Toevoeging van moderne, basic items zorgen ervoor dat het niet te ‘classy’ wordt.

Modern classic
Soft hamam

2. Soft hamam

Hou je van pure materialen als beton ciré of kalkverf op de muur, dan is de weldadige sfeer van een hamam vast iets voor jouw ideale badkamer. Dit toonbeeld van rust en eenvoud vraagt om een luxe, frisse twist met kranen in brushed of black steel, bekend als het nieuwe rvs.

LEES OOK
Spa-vibes: zo creëer je in de badkamer een echt wellnessgevoel

3. Urban loft

De industriële stijl is ooit bedacht voor New Yorkse lofts, maar blijkt overal te passen als je van cool en basic houdt. Vormen en stoere materialen doen in de verte nog denken aan oude fabrieken, maar de afwerking is strak en verfijnd.

Urban loft

‘Over smaak valt niet te twisten, wel over de
houdbaarheid van trends. De kunst is om daar zó mee om te gaan, dat de designs ook over tien jaar

nog prachtig zijn.’

Marieke Dujardin, concept development manager bij Galvano

Wil je ook inspiratie voor je badkamer opdoen? Ontdek de hele vtwonen badkamercollectie.

nog meer: Samenwerking