Alles in stijl: zo maak je van de keuken een kleurrijk geheel

beeld vtwonen Beeld

Eerlijk: de keuken is vaak een bonte verzameling van apparatuur, servies, potten en pannen. Alles wordt dagelijks gebruikt, maar echt matchen doen ze niet. Zin om meer eenheid én kleur in de keuken aan te brengen? Met deze drie tips style je ’m naar eigen wens en persoonlijke smaak.

Lees verder onder de advertentie

In samenwerking met Samsung Bespoke

1. Kies één eyecatcher

Wat de zitbank voor de woonkamer doet, doet een koelkast voor de keuken. Die zet de toon en bepaalt met zijn aanwezigheid de sfeer in de ruimte. Klaar met dat witte gevaarte? Met een koelkast, vriezer of koel- en vriescombinatie uit de nieuwe Bespoke-lijn van Samsung maak je de keuken zo kleurrijk als je zelf wilt. Van fris lavendel en babyblauw, tot chic beige en klassiek zwart. Elke kleur is een blikvanger op zich, maar ook in de mix is Bespoke’s kleurpalet een regelrechte hit. Mix en match er dus vooral op los.

Naast zeven kleuren is er ook een keuze uit vier materialen (waaronder glas en mat metaal) en door het eenvoudige connectiesysteem is de koelkast of vriezer makkelijk te combineren met de rest van de keuken. Wel zo prettig natuurlijk. Last but not least: alle koelkasten en vriezers van Bespoke is energiezuinig en milieuvriendelijk. Oók belangrijk.

2. Laat kleuren terugkomen

Koelkast uitgezocht? Laat de kleur(en) terugkomen in de keukenaccessoires. Combineer een pastelkleurige koelkast bijvoorbeeld met een snijplank, pan en kookboek in datzelfde kleurpalet. Je kunt deze stijlregel zo ver doorvoeren als je zelf wilt. Andere items die je in dezelfde kleurtint kunt shoppen: een vaas, sierboeket en poster, maar ook lampen en natúúrlijk: het servies. Andersom te werk gaan, kan natuurlijk ook. Dan stem je de keuze voor je Samsung Bespoke-koelkast, -vriezer of -koel- en vriescombi af op de kleuren die je keuken nu al rijk is om er één geheel van te maken.

Lees verder onder de advertentie

3. Vergeet de muur niet

Nog meer kleur aanbrengen? Doop de keukenmuur (of -muren) in dezelfde tint als de koelkast. Geloof ons: dan gaat de kleur pas écht leven. Liever behangen? Kan ook! En is misschien zelfs nóg spannender en persoonlijker, aangezien je met het dessin nog meer kanten op kunt. Blijf trouw aan het kleurpalet en pak uit met het patroon. Jouw keuken, jouw keus!

Bron: in samenwerking met Samsung Bespoke

Lees verder onder de advertentie