WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

4 tips voor een lijstenwand aan de muur

Een lijstenwand is een aanwinst voor elk interieur. Het geeft sfeer en eigenheid aan een ruimte, en je kunt er echt een statement mee maken. Maar er zijn zo veel keuzes, waar begin je? Met deze tips kom je een heel eind.

In samenwerking met Samsung The Frame

vtwonen stijl Pure Romance

Monet of modern?

Een geslaagde lijstenwand start met één kunstobject. Zoek er een uit die bij jouw stijl past en waarvan je hart sneller gaat kloppen. De overige kunstwerken en afbeeldingen laat je daarop aansluiten. Om een mooi geheel te krijgen, is het slim om uit hetzelfde kleurpalet te kiezen. Op deze manier gaan de lijsten op in het geheel. Kiezen voor dezelfde kleur lijsten zorgt bovendien voor rust, ook al is de inhoud anders.

XS tot XL


Probeer te variëren in formaat, zodat de wand speels en interessant wordt. Weet je nog niet zeker of je grote of kleinere lijsten wil? Plak papier aan elkaar tot de juiste maat en leg het op de grond neer. Op deze manier kan je makkelijk schuiven en is het simpeler om te wisselen van formaat. Formaten bepaald? Maak op de computer een (grove) opzet met de formaten en schuif hierin met de verschillende prints. Zo creëer je heel makkelijk je perfecte lijstenwand.

The Frame van Samsung gaat als een schilderij op in

het interieur van de woonkamer

Lijst ‘m in

Een lijstenwand kan je ook perfect combineren met een televisie. The Frame, uit de Lifestyle-lijn van Samsung, gaat als een schilderij op in het interieur van de woonkamer. Als de tv uitstaat, verschijnt één van de 1500 kunstwerken uit de Art Store. Maar zodra de televisie wordt aangezet, zie je vlijmscherpe qled-beeldkwaliteit. De televisie is amper 25 millimeter dik, dus hij hangt net als een lijst strak tegen de muur. Over lijsten gesproken: de lijst eromheen is nu beschikbaar in dertig vtwonen-kleuren, waardoor er altijd wel een kleur is die bij jouw interieur past.

Een stijl voor iedereen

Alle kunst bij elkaar zoeken voor een complete wand kan lastig zijn. Daarom bestel je in de vtwonen webshop gemakkelijk een complete set lijsten, inclusief kunstwerken. Hierbij kun je kiezen uit drie stijlen. Het zwart-witte Graphic Love past perfect in een industrieel of minimalistisch huis. Basic Nature combineert natuurlijke vormen en materialen. En lichtroze is de basis voor Pure Romance, dat naadloos aansluit op een romantisch of klassiek interieur.

Gezocht: lege muur voor een televisie - Samsung The Frame
vtwonen stijl Graphic Love

Kies je kleur

Bij de aanschaf van The Frame kun je de lijst ook nog eens personaliseren, dankzij de dertig vtwonen-kleuren. Hiermee vind je gegarandeerd een lijst die perfect past bij je interieur, van modern tot vintage. Meer weten? Kijk op de speciale vtwonen omgeving op samsung.com/nl óf bekijk de collectie in onze eigen shop.

nog meer: Samenwerking