WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

3x inspiratie voor een buitenhuis met wow-factor

Niets fijner dan lekker lang toeven in de tuin, het liefst van de vroege lente tot ver in het najaar. En hoe kan dat nu beter dan met een veranda of buitenkamer? Juist! Laat je inspireren door 3 totaal verschillende op maat gemaakte buitenhuizen.

In samenwerking met Jan de Boer Tuinhuizen

Relax in exotische sferen

De sfeer van een Balinees vakantieoord oproepen in je eigen tuin? Deze buitenkamer van stoer zwart hout met lamellen – een knap staaltje maatwerk van Jan de Boer Tuinhuizen – brengt die exotische vibe heel dichtbij. De frisgroene palmbladen steken prachtig af tegen het donkere hout en de donkere meubels. Dankzij open én dichte elementen combineert deze tuinkamer het ultieme buitengevoel met een knusse sfeer. Hallo lekkere loungebank en bamboe lantaarns! De schutting is in dezelfde zwarte kleur uitgevoerd. Dit zorgt voor een mooie eenheid in de tuin.

Natural beauty

Deze lichte, luxe buitenkamer is qua sfeer bijna het tegenovergestelde van de Balinese variant, maar ook hier is het meer dan goed toeven. Bovendien is het gemaakt van prachtmateriaal: Padouk, een enorm duurzame houtsoort. Een natural beauty dus, dit eveneens op maat gemaakte ontwerp van Jan de Boer Tuinhuizen. Het design kenmerkt zich door een verfijnd lijnenspel. Wat deze buitenkamer ook uniek maakt, is de toevoeging van een lichtstraat. Dit zorgt de hele dag voor extra daglicht. Da’s nog eens een fijne plek voor een zomerse lunch of barbecue met vrienden.

Modern met landelijke twist

Meer woonruimte creëren? Dan is een buitenkamer aan huis een slimme optie. Kijk maar eens naar deze luxe veranda met glazen puien. Dit is echt een verlengstuk van de woning geworden. Ook hier zorgt maatwerk voor een kloppend geheel: de zwarte kozijnen met glasroeden sluiten naadloos aan bij de jarendertiglook van het huis. De robuuste balken geven de buitenkamer een moderne, landelijke twist. Het hout is geïmpregneerd (en daardoor onderhoudsvrij, handig!) waardoor het langzaam zal vergrijzen. Industriële touwhanglampen, luchtige buitenmeubels en grote planten maken de sfeer helemaal af.

Hoe ziet jouw ideale tuinkamer eruit?

Licht en modern of rustiek en landelijk: met een tuinkamer op maat en een ruime keuze in materialen en stijlen zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt. Droom jij ervan om jouw ideeën vertaald te zien worden naar een uniek ontwerp? Breng dan eens een bezoek aan de showroom van Jan de Boer Tuinhuizen in Wijchen, waar je diverse buitenkamers kunt bewonderen. Extra pluspunt: alle tuinhuizen, veranda’s en buitenkamers zijn van hoge kwaliteit en worden exact op maat gemaakt. Precies in de stijl die bij jou en je woonstijl past.

nog meer: Samenwerking