WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Verkoopstyling: licht & lucht rondom je ramen

Licht en lucht laten je huis stralen: Laat je huis lekker luchten voor iedere bezichtiging. Zorg er voor dat er geen obstakels zijn die het daglicht tegenhouden dat door de ramen naar binnen stroomt.

verkoopstyling

verkoopstyling

Verkoopstyling

Trek open die gordijnen en vitrage. Laat het vouw- en rolgordijn omhoog, haal alle frutsels en planten van de vensterbank. Een groepje planten bij het raam is meer dan voldoende.

Heb je donkere overgordijnen? Vervang deze door lichte vouw- of rolgordijnen. Let er ook op dat er geen spullen en meubels staan die het soepele bewegen door de ruimte belemmeren. En last but not least: vieze ramen zijn een afknapper! Zorg er dus voor dat de ramen én de kozijnen schoon zijn.

Mooi, deze woonkamer met ecru- en rozetinten! Het straalt één en al rust uit. De overgordijnen zijn weliswaar best stevig qua stof, maar omdat ze zachtroze zijn en de vouwgordijnen erachter fris wit, blijft de raampartij licht en luchtig. Omdat contrasten ontbreken, dwalen je ogen rustig rond in deze ruimte. Niets stoort.

Tip: Voor een eerste lichte indruk: schuur je donkere houten vloer en zet hem in de whitewash.

Shoppen maar!

Wil je gelijk je huis een lichtere uitstraling geven? Hieronder staan alvast een paar gordijnen voor jou geselecteerd die ervoor zorgen dat de kamer niet té donker wordt.Bron: onbekend

nog meer: raamdecoratie