Scrollen maar: de meest gelikete vtwonen foto’s van 2022 op Instagram

Tegelmozaïek van Bisazza, via Ton Scholten Tegelhandel. Kleed via The Frozen Fountain, tafel met glazen blad van L’Etoile en messing tafel van Zara Home. Glaswerk Household Hardware en Anthropologie. Donkergroene bank van BePureHome, kussens van De Weldaad, vloerlamp van Made.  Beeld vtwonen 06-2021 | productie Insidehomepage | styling en tekst Inge van Lieshout | fotografie Louis Lemaire | tekstbewerking Renske Schriemer
Beeld vtwonen 06-2021 | productie Insidehomepage | styling en tekst Inge van Lieshout | fotografie Louis Lemaire | tekstbewerking Renske Schriemer

Inspiratie op het gebied van wonen, leven, styling en meer vind je niet alleen in ons scala aan online artikelen. Ook op social media bieden we tonnen inspiratie voor alle liefhebbers van wonen. Benieuwd welke vtwonen interieurs en binnenkijkers nou écht veel likes kregen? We blikken terug op de 7 meest gelikete Instagram foto’s.

Lees verder onder de advertentie

1. Meest gelikete Instagram foto’s: binnenkijken in een duurzame boomhut in Tirol

Slapen in een boomhut waar je vanuit bed uitzicht hebt op besneeuwde bergtoppen en lieflijke huizen in de vallei. Klinkt als een droom, nietwaar? Zussen Katharina en Elisabeth maakten hun lang gekoesterde droom waar en creëerden deze duurzame boomhut, die te verhuren is als vakantiesuite.

Meer zien? Hier kun je álle foto’s van de binnenkijker zien.

Lees verder onder de advertentie

2. Binnenkijken in een monumentaal wevershuisje in Leiden

Jennifer en Boy kochten aan de rand van de Leidse binnenstad een monumentaal wevershuis uit circa 1660. ‘We troffen een bedompt en verouderd interieur aan. Denk aan grove spachtelputz op de muur, verlaagde plafonds en een glimmende houten vloer. Gelukkig zaten karakteristieke elementen verstopt’, aldus Jennifer. Zo’n huis met een verhaal kost wel wat klustijd, maar dan heb je ook wat. Stap voor stap brachten ze het verwaarloosde huis in de ideale staat.

Meer zien? Kijk hier op je gemak naar alle foto’s van de woning.

Lees verder onder de advertentie

3. Weer verliefd op je huis: Fietje in Lisse

Judith en Roy komen graag op Vlieland en zijn er drie jaar geleden zelfs getrouwd. Judith wilde de sfeer van het eiland graag in haar huis in Lisse halen, maar van Roy hoefde dat niet per se. Hij houdt van landelijk en industrieel. Stylist Fietje ging op zoek naar een compromis tussen beide woonsmaken.

Benieuwd naar het eindresultaat? Hier kun je alle foto’s zien.

Lees verder onder de advertentie

4. Weer verliefd op je huis: Frans in Rotterdam

Toen Benno en Melanie de kans kregen om hun huurwoning te kopen, twijfelden ze geen moment. Als huurders lieten ze het een en ander liggen, maar nadat ze het karakteristieke herenhuis hadden gekocht wilden ze alles aanpakken. Stylist Frans kwam als geroepen. Hij gooide de indeling om en vond een oplossing voor de opvallende haard midden in de kamer. Wat vond jij van deze make-over?

Kijk hier naar alle foto’s, voor tonnen inspiratie.

Lees verder onder de advertentie

5. Weer verliefd op je huis: Marianne in Oss

Bas en Eddie zijn echte tegenpolen. De een houdt van rust, de ander van neonkleuren en statements. Stylist Marianne combineerde de totaal verschillende woonstijlen en gaf de splitlevelwoning een hotel-chique look met warme tinten, neon accenten en organische vormen.

Benieuwd naar alle foto’s van het vernieuwde interieur? Hier vind je het eindresultaat.

Lees verder onder de advertentie

6. Weer verliefd op je huis: Eva in Grootebroek

Erik woont het liefst in een industriële fabriek, Madeleine in een chic hotel. Stylist Eva combineerde de twee verschillende woonsmaken en bracht zachtheid in de industriële hoekwoning.

Hier kun je alle foto’s van deze unieke woning bekijken. Wat is jouw favoriet?

Lees verder onder de advertentie

7. Binnenkijken in een benedenwoning in de Jordaan

Van een ietwat saaie en grijze benedenwoning midden in de Amsterdamse Jordaan maakte Leonora een kleurrijk en exotisch nest. ‘Ik houd nogal van uitgesproken, dus mijn interieur is altijd een tikje rebels’, aldus Leonora. In het hele huis trok ze roze tinten door: van de kleur verf tot de bloemenwand van Bisazza-glasmozaïek in de zithoek. Al dat zoet krijgt tegenwicht van doorleefd hout, een mosgroene bank en zwarte details.

Benieuwd naar de rest van de woning? Bekijk alle foto’s hier.

Lees verder onder de advertentie

Bron: Beeld: vtwonen 06-2021 | productie Insidehomepage | styling Inge van Lieshout | fotografie Louis Lemaire