Mis het niet: de nieuwe vtwonen pot & plant collectie bij Albert Heijn

beeld vtwonen Beeld

In ieder potje past een…juist ja: cactus! Vanaf woensdag 13 juli scoor je deze stoere sfeermakers bij de Albert Heijn bij jou in de buurt. En extra leuk: de stijlvolle pot krijg je er gewoon bij. Ontdek hier de nieuwe pot & plant collectie. Welke is jouw favoriet?

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld

Naturals

Door de rustige kleuren passen deze pot en plant combinaties in ieder interieur. Mix & match de verschillende soorten keramieken potten en cactussen en creëer de Western-style bij jou thuis. De pot & plant collectie scoor je vanaf €7.99 euro, zolang de voorraad strekt.

6 verschillende cactussen geselecteerd door vtwonen:

  • cactus mix in pot
  • aloë in pot
  • cuddly cactus in pot
  • luxe cactus in pot
  • euphorbia in pot
  • opuntia in pot

MEER INFO OVER PLANTEN?
Ontdek alles over 1500 planten in onze plantenindex

Lees verder onder de advertentie

Onderhoudsvriendelijk

Dol op groen, maar geen groene vingers? Lucky you. Cactussen staan erom bekend dat ze kunnen overleven zonder al te veel water. Maar let op: dit betekent niet dat ze helemaal geen water nodig hebben. Controleer de grond daarom elke paar weken. Als de eerste 2 tot 3 centimeter van de grond droog is, is het tijd om je stekelige vriend weer wat water te geven. Daarnaast heeft een cactus voldoende licht nodig, maar niet té veel. Cactussen genieten van de warme zon en worden blij van een plekje in huis met direct zonlicht. Heb je een zonnig terras, balkon of tuin? Dan gaan cactussen ook graag naar buiten. Breng ze wel weer naar binnen als de temperatuur weer begint te dalen.

Exclusief bij Albert Heijn

Je shopt de nieuwe pot & plant collectie nu exclusief bij de Albert Heijn. De cactussen zijn niet online te koop. Benieuwd of je lokale Albert Heijn de vtwonen pot & plant collectie verkoopt?

Check hier de lijst met verkoopadressen

Lees verder onder de advertentie

Downloaden

Bron: Beeld: pot & plant collectie Albert Heijn