Hoe cool: deze koelkast bedenkt zelf gerechten met z’n inhoud

beeld vtwonen Beeld

Iedere avond is het weer hetzelfde liedje. Na een drukke dag sta je inspiratieloos voor de koelkast, in de hoop een briljante ingeving te krijgen voor een avondmaaltijd. Herkenbaar? Dan hebben we dé perfecte koelkast gevonden, die zelf gerechten bedenkt met z’n inhoud. Daarmee past ‘ie perfect in de trend die al eerder gespot werd: smart wonen.

Lees verder onder de advertentie

Vaarwel avondstress

Het is niet voor iedereen even gemakkelijk om dagelijks een verse maaltijd op tafel te zetten. Al helemaal niet wanneer je lange dagen maakt, een druk gezinsleven hebt en dan ook nog creatief moet omspringen met de boodschappen die er zijn. Tel daar een hongerige maag bij op en de kans is groot dat je geregeld een maaltijd laat bezorgen. Da’s niet écht goed voor je portemonnee en meestal ook niet zo gezond.

Slimme koelkast

Om de gezonde voornemens dit jaar wel vol te houden, is er nu een koelkast die je een handje helpt. Het enige wat je hoeft te doen is zorgen voor gevarieerde boodschappen. Hij doet de rest. De koelkast scant zelf zijn inhoud, bedenkt welke lekkere recepten je ermee kunt maken en showt dan het recept op het grote 32-inch beeldscherm dat erin verwerkt zit. Handleiding incluis.

Smart meubilair.

Het handige keukenapparaat past perfect in een trend die al eerder gesignaleerd werd. We hebben het over ‘smart wonen’, dat draait om het vergemakkelijken van het leven door middel van slimme meubels. Door allerlei kleine aanpassingen draagt deze trend bij aan het vergroten van het wooncomfort. Oftewel: maximaal genieten van het thuiszijn met zo min mogelijk moeite.

Lees verder onder de advertentie

Denk hierbij aan intelligente schakelaars bevestigd in banken of tafels, maar ook slimme thermostaten, ingebouwde speakers en een bank met een USB-oplaadpunt. Meer lezen over deze trend? Lees dan dit informatieve artikel.