Exclusief overnachten in cabarettheater Moulin Rouge in Parijs

beeld vtwonen Beeld

Airbnb staat sowieso al vol unieke overnachtingen. Af en toe doen ze daar een schep bovenop, door overnachtingen te verloten op locaties waar je normaliter niet terecht kunt. Nu is Moulin Rouge – het wereldberoemde cabarettheater – in Parijs aan de beurt. In juni worden er drie overnachtingen verloot, inclusief een kijkje achter de schermen van de beroemde Féerie-show.

Lees verder onder de advertentie

Iconische rode molen

De Moulin Rouge – Frans voor ‘rode molen’ – is een cabarettheater in Parijs. Het theater is opgericht in 1889 en ontworpen door architect Eduard Niermans en schilder en illustrator Adolphe-Léon Willette. De molen ligt aan de Boulevard de Clichy in de rosse buurt van het quartier Pigalle. Elke avond wordt de wereldberoemde en extravagante show ‘Féerie’ twee keer opgevoerd. Voor de show zijn er duizend traditionele kostuums gemaakt door Italiaanse ontwerpers: veren, pailletten, strass-stenen en knallende kleuren. Niks is te gek. Een echte must-do als je in Parijs bent. Lees meer over de shows.

Exclusieve overnachting

De Moulin Rouge viert dit jaar zijn 133e verjaardag en dat laat Airbnb niet onopgemerkt aan zich voorbij gaan. Zo worden er op 13, 20 en 27 juni drie overnachtingen van één nacht voor twee personen verloot. Dit is de eerste keer ooit dat het Parijse monument beschikbaar is voor een overnachting. De drie lucky winners die het lukt om een overnachting te boeken, krijgen een privérondleiding door de Moulin Rouge, een romantisch driegangendiner op het dakterras, toptickets voor de show Féerie, een meet and greet met leaddanseres en Airbnb Host Claudine van den Bergh en een overnachting voor slechts één euro. Ofwel een once in a lifetime-ervaring die een unieke kijk geeft op de Parijse glamourwereld.

Romantisch wegdromen

De exclusieve kamer zit in de molen en is omgetoverd tot een waar boudoir uit het cabaret-tijdperk. Het interieur voert je terug naar het einde van de 19e eeuw. Er is zelfs een kleedruimte beschikbaar, gevuld met accessoires uit de Belle Epoque; waaronder vintage kostuums en geurige parfums. Bij de kamer hoort een privédakterras met pagode. Zelfs de tuinmeubels zijn kenmerkend voor die tijd.

Lees verder onder de advertentie

Gasten kunnen vanaf dinsdag 17 mei om 19:00 uur via deze pagina een aanvraag indienen om de drie individuele verblijven te boeken. En mocht je niet bij de gelukkige winnaars zitten, dan is een bezoek aan Parijs voor een citytrip ook zeker de moeite waard. Au revoir!

LEES OOK
De meest romantische vakantiehuizen in Nederland voor een getaway voor twee