WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Door het dak: deze gigantische villa van bijna 4 miljoen is een hit op Funda

De favoriete vrijetijdsbesteding van de vtwonen-redactie? Dat is Funda afspeuren op de mooiste en meest bijzondere woningen. Dit keer viel ons oog op een gigantische villa, gelegen aan een natuurgebied in het Brabantse plaatsje Oisterwijk. De mega woning met een vraagprijs van bijna vier miljoen ging helemaal door het dak op de huizensite en was binnen enkele dagen meer dan 26.000 keer bekeken. Heb jij ‘m al gezien?

Groot groter grootst

Je hebt ruim, je hebt groot en dan heb je deze villa… Met een woonoppervlakte van maar liefst 680 vierkante meter kun je makkelijk verdwalen in het huis. Onder één (vrij opvallend), rieten dak vind je in totaal 16 kamers, waaronder 6 slaapkamers, 5 badkamers, 2 studeerkamers, een fitnessruimte, een wellness, een binnenzwembad en een ’tv kamer’. Daarnaast hoort er een parkeergarage bij de woning met ruimte voor twee auto’s. Ook het bijbehorende perceel is gigantisch en heeft een oppervlakte van 12.840 vierkante meter. Over privacy hoef je je hier in ieder geval geen zorgen te maken!

Flink cashen

Niet alleen de woning, maar ook het prijskaartje ervan is flink. De villa staat op Funda voor een vraagprijs van € 3.950.000,-. Volgens de nieuwssite Bekende Buren zou de woning van de pianist Joel Borelli zijn. Maar vreemd genoeg spotten we nergens op de foto’s een piano of vleugel. Of dat klopt weten we dus niet zeker. Volgens deze bron kocht de pianist de villa precies een jaar geleden voor nog voor € 1.450.000, wat hem dus mogelijk een winst van 2,4 miljoen zou opleveren. Phoe, lekker hoor!

Deze villa is overigens niet de enige uit dit Brabantse dorp met zo’n prijskaartje: in Oisterwijk staan regelmatig miljoenenvilla’s te koop.

Deze stijl bij jou thuis?

Van binnen is de villa vrij strak ingericht. Er is veel hout (op de vloer en inbouwkasten) gebruikt en bijna alle kozijnen zijn zwart. Deze combinatie zorgt voor een modern en fris contrast. In de woonkeuken en -kamer zien we bijna alleen neutrale tinten met hier en daar een kleurrijke uitschieter. De vrolijke, lichte bank en de eettafelstoelen geven de ruimte meer persoonlijkheid. En doordat het geheel zo rustig is, wordt de zee van ruimte benadrukt. Ook in een kleiner huis kun je dit principe toepassen door de basis neutraal te houden. Meer tips voor een groter ogend huis? Die lees je hier.

Bekijk hier meer foto’s van de woning op Funda

nog meer: nieuws