WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Mooi roze is niet lelijk: dit zijn de mooiste roze fauteuils

Als je meer kleur in huis wilt, kiezen de meeste mensen er al snel voor om kleinere items zoals kussens, kaarsen of andere accessoires toe te voegen aan het interieur. Maar als je écht een flinke splash of colour kunt gebruiken, ga dan voor een stoel in een opvallende kleur. Wat dacht je van roze fauteuils?

vtwonen weer verliefd op je huis aflevering 1 seizoen 13 | stylist Fietje in Apeldoorn | roze fauteuils

Mooi roze is niet lelijk

Laat je niet afschrikken door het wat zoete imago van roze. Sommige mensen kunnen er geen genoeg van krijgen, maar er zijn er ook genoeg waarbij meteen een alarmbel afgaat bij het horen of zien van deze kleur. Je wilt immers geen zuurstoktinten huis. Gelukkig is de tijd dat roze altijd die uitwerking had op een interieur alláng voorbij. Er zijn tal van manieren om de kleur op een stoere manier te stylen. Met één los item bijvoorbeeld. Hallo roze fauteuils!

De roze fauteuils van dit moment

Heb je een minimalistisch en clean interieur en wil je echt wat extra kleur? Dan kun je uitpakken met een fellere kleur roze. De Dutchbone Bar fauteuil is daarvoor een goede optie. Voor een juist wat subtielere aanpak kun je bijvoorbeeld gaan voor de schitterende Pols Potten Swivel Kirk fauteuil. Deze beauty heeft zachte rondingen (waarvan we weten dat ze zorgen voor meer rust in huis). Ook is deze stoel wat lichter van kleur, waardoor hij minder heftig in het oog springt. En als laatste, voor degene die toch nog niet helemaal durft, is er de Umage A Conversation Piece fauteuil. Deze stoel heeft een zachtroze tint en een stoer onderstel van hout.

Staat jouw toekomstige stoel er nog niet tussen? Kijk dan nog even verder in de rest van ons aanbod.

Shop roze fauteuils…

nog meer: Meubels