vtwonen

Win een Wobbel balance board voor de kids

Bloggers Jessica en Fleur van PRCHTG zijn dol op design in huis. En niet alleen voor henzelf, óók hun kids worden verwend met designspeelgoed. Zo wordt er de laatste tijd heel wat ‘afgewobbeld’ op het Wobbel balance board. Goed nieuws: we mogen een Wobbel weggeven! 

Wobbel balance board

Wobbel balance board

Jessica en Fleur: ‘Speelgoed dat niet vloekt in onze interieurs en gemaakt is van mooie en eerlijke materialen vinden we belangrijk. Zo leuk om te zien hoe de kinderen allemaal op hun eigen manier met de Wobbel spelen en hoe deze hun zintuigen en fantasie prikkelt. Dat gunnen we alle kids! We zijn dan ook blij dat we zo’n tof Wobbel balance board mogen weggeven.’

Doe mee en win!

Wil jij kans maken op dit verantwoorde houten speelgoed? Vul onderstaand formulier in voor 30 november 2017 en wie weet ben jij de gelukkige winnaar of winnares!

Alle velden met een * zijn verplicht. Privacy & cookies.

Vorige artikel Volgende artikel

reageren

Alle velden met een * zijn verplicht

Reacties

>

leentje vonk op 9 september 2017 om 18:02

Ohhh zo leuk!!!! Mijn boefjes zouden dit geweldig vinden!

>

Fleur van Vegchel op 28 augustus 2017 om 22:15

Wat super leuk dat er een wobbel weggegeven wordt die staat al lang op onze wensenlijst mijn 3 jarige peuter kan daar heel wat uren op vooruit met haar wiebelbillen (en haar temperamentvolle broertje van 11 mnd ws ook :)

>

WNijssen op 27 augustus 2017 om 12:47

Super gaaf, ik loot heel graag mee!

Shop suggesties

Inspiratie suggesties