WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Printable poster: you’re weird, I like you

Prints en posters, ik versier er graag mijn huis mee. Maar ook mijn digitale apparaten fleur ik op met de leukste wallpapers, die ik af en toe zelf maak! Happy Page You're Weird I Like You - tablet

Hoe leuk is het om je smartphone, tablet en desk- of laptop weer van een fris achtergrondje te voorzien? Voor mij lijkt het net of ik weer een heel nieuwe telefoon in m’n handen heb. Online vind je de mooiste creaties. Ook op mijn blog www.elskeleenstra.nl vind je zo nu en dan een frisse wallpaper. Met een leuke tekst of kleine illustraties. Leuk om te maken, maar nog veel leuker om te delen!

Ook voor vtwonen ging ik aan de slag. In ‘vtwonen loves sharing’ vind je de Happy Page van mijn hand die je uitknipt en in huis een mooi plekje kunt geven. Hang hem in een lijstje, op een klembord of plak ‘m met tape nonchalant aan de muur. Deze Happy Page vind je hier nu ook digitaal, zodat je hem ook op de ‘wall’ van je telefoon, tablet of computer kunt plakken.

Download hier de ‘vtwonen loves sharing’ Happy Page voor je:

Have fun!

Elske

1-elske_profielfotoElske droomde er al jaren van om haar eigen kaarten en posters te ontwerpen. Ze volgde een opleiding grafisch ontwerp, startte een blog en er ging een wereld voor haar open. Inmiddels heeft ze haar eigen posters en kaarten, te koop op haar blog elskeleenstra.nl. In haar blog op vtwonen deelt ze wekelijks haar inspiratiebronnen en liefde voor grafische vormgeving. Veel plezier!

Bron: Tekst & fotografie Elske Leenstra

nog meer: loves sharing