WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Binnenkijken bij blogger sfgirlbybay in Los Angeles

Anders dan haar blognaam doet vermoeden, woont Victoria Smith van sfgirlbybay sinds twee jaar in Los Angeles. Ze wilde dichter bij haar moeder wonen die ouder wordt en de huizen in Los Angeles zijn een stuk betaalbaarder. Dus belandde ze als San Francisco girl in Los Angeles. Victoria: ‘Als ik had geweten dat bloggen een fulltime baan zou worden, had ik wel een andere naam gekozen! Ik heb overwogen om er sfgirlbybay in Los Angeles van te maken, maar dat is zo verwarrend. En bovendien: mijn lezers kennen mij al zo lang onder die naam.’

Opstaan met Victoria

Victoria start haar blog in 2006 als een plek waar ze haar liefde voor fotografie, interieurdesign en schrijven kan delen. ‘En stiekem hoopte ik dat Apartment Therapy mijn huis op hun blog wilde delen. Het was de eerste blog die ik volgde en ik was meteen verliefd.’ Dat lukt vrij snel en zorgt ervoor dat een groot publiek Victoria’s blog leert kennen. Inmiddels beginnen meer dan 25.000 lezers hun dag met sfgirlbybay, waar Victoria alles laat zien wat haar inspireert: kunst, design, fotografie, fashion, interieurs en meer. Na het maken van een succesvol boek over San Francisco heeft ze deze zomer de webshop Super Marché gelanceerd met vintage vondsten van over de hele wereld. De shop is te bereiken via haar blog.

Shoppen in de stijl van

shopping sfgirlbybay

Hanglamp van Eglo Townshend, stoel van Vitra Eames, kussen van Lifestyle Tiana, tafel van Zuiver, spiegel van Clayre & Eef, bank van Hkliving, cactusjes van Green Lifestyle Store, plaid van Vestbjerg, kommen van Household Hardware, vaasjes van Skultuna, trolley van Clayre & Eef, lantaarn van Hkliving.

Het hele interview met Victoria Smith lees je in vtwonen loves sharing.

Bron: vtwonen loves sharing | Fotografie onahazymorning.com | Tekst Floor Roelvink

nog meer: loves sharing