Vloerkleed voor de kinderkamer

beeld vtwonen Beeld

Iedere kinderkamer kan er eigenlijk wel een gebruiken: een mooi, fleurig vloerkleed om het interieur een beetje aan te kleden, om op te zitten en op te spelen. Of voor een lekkere zachte ondergrond onder de voeten bij een harde, koude vloer. Wij geven je een aantal tips voor een vloerkleed voor de kinderkamer.

Lees verder onder de advertentie

Gehaakt vloerkleed kinderkamer

Een goed voorbeeld van een mooi neutraal vloerkleed voor de kinderkamer is dit gehaakte vloerkleed van het Nederlandse merk HKliving. Naast dat dit mooie vloerkleed in vrijwel bijna elke kinderkamer past, is deze ook erg bijzonder door het materiaal waar mee het vloerkleed gemaakt is. Dit rond gehaakte vloerkleed is namelijk gehaakt van echte schoenveters! Een hele unieke musthave voor in de kinderkamer.

Bolletjesvloerkleed

Een andere leuke optie is de aanschaf van een authentiek handgemaakt bolletjesvloerkleed van vilt via de website Bolletjeskleed.nl. Deze kleurrijke vloerkleden worden speciaal in Nepal met de hand gemaakt. Het leuke aan deze website is dat naast het vaste assortiment van verschillende vrolijke kleurcombinaties klanten ook hun eigen kleurenpalet en ontwerp in kunnen sturen. Oftewel, een echte eyecatcher voor in de kinderkamer (én 100% fairtrade)!

Budget vloerkleed

Natuurlijk zijn er ook leuke vloerkleden voor lagere prijzen te vinden, zoals bijvoorbeeld in de webshop van Kwantum. Zo vind je hier een mooi rood tapijt in de vorm van een hart, of een rond vloerkleed in de kleuren paars, groen of bruin. Ook Zweeds woonwarenhuis Ikea heeft een groot aanbod aan leuke, kleurrijke en ook leerzame vloerkleden voor de kinderkamer. Naast vloerkleden met vrolijke illustraties en in diverse verschillende kleuren en vormen heeft Ikea ook speelkleden met echte hinkelbaan of autoracebaan in de aanbieding.

Lees verder onder de advertentie

Uiteindelijk zijn er ruim genoeg keuzes om iedere kinderkamer met een vloerkleed op te vrolijken, en voor elk willekeurig budget! Meer adresjes en ideeën vind je in het artikel Vloerkleed.

Bron: Authentique Mignon