Vloerkleed sterren

beeld vtwonen Beeld

Sterren; ze zijn mooi, fascinerend en een vrolijk figuur voor in de kinderkamer! Kleed de kinderkamer aan met een leuk vloerkleed met sterren. Het is lekker zacht aan de (blote) voeten en maakt de kinderkamer helemaal af! 

Lees verder onder de advertentie

Sterren vloerkleed

Een zacht vloerkleed is fijn als je met blote voeten uit bed stapt. Is de kinderkamer kleurrijk? Dan zal het vloerkleed met sterren van Engeltjes en Draken mooi passen. De gele, blauwe, groene en rode kleuren van dit vloerkleed maken het een vrolijk geheel. In een neutrale kinderkamer zal dit vloerkleed een echte eyecatcher zijn. Dat geldt ook voor het vloerkleed van Kidz Supplies. Met dit langwerpige vloerkleed met de kleuren groen en blauw fleur je de kinderkamer in een handomdraai op.

Speelkleed

Op het vloerkleed in de kinderkamer kan lekker gespeeld en gekropen worden. Behalve mooi, moet het tappijtje dus ook lekker zacht zijn. De tappijtjes van Baby Max zijn heerlijk aangenaam en van hoge kwaliteit. De vierkante vloerkleedjes met stoere sterren erop zijn er in verschillende kleuren.

Naast vloerkleden in de vorm van dieren, bloemen en vlinders heeft Veel Vilt ook een vloerkleed in de vorm van een twaalfhoekige ster. Met een keuze uit maar liefst 41 kleuren zit de perfecte kleur er zeker tussen. Op het zachte vloerkleed van Saartje Prum zal je kleine heerlijk kunnen spelen! Het stoere marineblauwe kleed met kleine witte sterretjes past leuk in een jongenskamer. Voor de meisjes is er natuurlijk de roze variant.

Lees verder onder de advertentie

Sterrenkamer

Wil je de vrolijke sterren op meer manieren terug laten komen in de kinderkamer? Plak een paar leuke decoratieve sterren muurstickers op de wand! Kidskamers heeft de leukste al op een rij gezet, deze vind je in het artikel Muurstickers sterren.

Beeld: Babymax