Vloerkleed jongenskamer

beeld vtwonen Beeld

Jongens houden ervan om met vriendjes te ravotten op de vloer van hun kamer. Een vloerkleed is dan handig: het beschermt je kind tegen blauwe plekken én voorkomt koude voeten. Daarnaast is het een echte sfeermaker in de kinderkamer. Laag- of hoogpolig, vierkant of rond, neutraal of kleurrijk: er zijn verschrikkelijk veel vloerkleden te vinden. Lastig kiezen? Hier vind je de leukste vloerkleden voor de jongenskamer op een rij. 

Lees verder onder de advertentie

Vloerkleed jongenskamer

Een mooi vloerkleed doet meer in een kamer dan je denkt. Vooral een grote ruimte of een slaapkamer met een lichte vloer kan soms een kill uitstraling hebben. Een vloerkleed in de jongenskamer zorgt meteen voor een warme sfeer. Daarnaast is een vloerkleed uiteraard ook lekker zacht voor de kleine voetjes.

Effen vloerkleed

Bij een jongenskamer is de belangrijkste kleur natuurlijk blauw, maar hoe vind je snel een vloerkleed in deze kleur? Bij Vloerkleden.nl vind je diverse blauwe vloerkleden. In een rustige slaapkamer met neutrale meubels en kleuren staat een basic vloerkleed erg mooi. Een lekker zacht vloerkleed? Ga dan voor het witte vloerkleed van het merk Kidsmill!

Vloerkleed met vrolijke print

Zoek je een vloerkleed passend bij een bepaald thema? Het jongenskamer vloerkleed op de foto links hiernaast zou goed passen in een kamer met het thema strand. Extra leuk: de golven geven licht in het donker! Maar bij Vloerkledenwinkel.nl vind je nog veel meer vloerkleden voor de kinderkamer. Zoals het rechthoekige en ronde exemplaar hieronder. Heeft jouw zoon een echte autokamer? Dan is het garagekleed van Kidszupplies perfect. Zo wordt het spelen met speelauto’s nog leuker.

Lees verder onder de advertentie

Bron: Vloerkledenwinkel.nl