Speelkleed kinderkamer

beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie

De grond is voor veel kinderen toch wel een favoriete plek om te spelen. Ze hebben hier alle ruimte om van alles uit te stallen en om zich lekker vrij te bewegen. Het is dan toch wel een goed idee om een speelkleed neer te leggen. Ten eerste zit dit lekker zacht en ten tweede kunnen kinderen met het kleed alleen al uren spelen.

Verkeers speelkleden

Bij elke autofan hoort er toch wel een verkeerskleed in de slaapkamer of speelhoek liggen. Compleet met een heel wegennetwerk of een racebaan. De verkeerskleden van Pink or Blue zijn zeer geschikt om met speelgoedautootjes overheen te racen. Niet alleen in de grote stad kan gereden worden, maar ook in de dierentuin of op de boerderij.

Disney speelkleed kinderkamer

In de webshop van Lil vind je de allerleukste Disney speelkleden. Of je zoon nou fan is van Cars, Spiderman of Winny de Pooh. Of je dochter van de Disney prinsessen, Hello Kitty of Minnie Mouse, je vindt een bijpassend speelkleed bij één van deze webshops. Leuk voor in een kinderkamer met een van deze thema’s!

Lees verder onder de advertentie

Muziek speelkleden kinderkamer

Is jouw kind een artiest in spé? Een speelkleed waar echt geluid uitkomt is dan toch helemaal te gek. Er bestaan verschillende muziekspeelkleden. Wat dacht je van een drumkleed, pianokleed, danskleed of een dierenkoor muziekkleed. Door op de verschillende elementen te staan of slaan komt er muziek uit. Deze speelkleden zorgen voor muzikaal speelplezier.

Overige speelkleden

Een heel groot en zacht speelkleed is te koop bij Kidzimpulz. Dit kleed is verschillende formaten en kleuren verkrijgbaar, is super zacht en heeft een hele goede kwaliteit. Dit speelkleed gaat jaren mee!

Bron: Speelkledenwinkel.nl

Lees verder onder de advertentie