Silver Sparkle kamer

beeld vtwonen Beeld

Een slaapkamer met een boomhut en allerlei accessoires met zilveren accenten: dat is de Silver Sparkle slaapkamer van LIFETIME. Deze themakamer is perfect voor stoere meiden! Wel met bloemen en zachte pasteltinten, maar zeker niet tuttig door het stoere bed en de zilveren accenten.

Lees verder onder de advertentie

Kinderkamer Silver Sparkle

Slapen in een boomhut is voor kinderen natuurlijk helemaal te gek. LIFETIME heeft een boomhut speciaal voor meiden ontworpen. In deze boomhut voelen meisjes zich net een prinses in haar eigen kasteel. Het LIFETIME basisbed is de basis van het meubel, daar bovenop monteer je het boomhut gedeelte. Door de modulaire opbouw kan je van elk bed van LIFETIME een boomhutbed maken. Dus wat dacht je van een kajuitboomhut of een halfhoogslaperboomhut!

Boomhutbed Silver Sparkle

In de webshop van Slaapkenner Fidder vind je de Silver Sparkle halfhoogslaper in twee versies. Een wit gelakt exemplaar en een white wash bed. De bedden zijn inclusief lattenbodem en rechte of schuine trap. Informeer bij de webshop naar de andere mogelijkheden en samenstellingen van een Silver Sparkle boomhutbed.

Silver Sparkle accessoires

Met de bijbehorende Silver Sparkle accessoires kleed je de meidenkamer gezellig aan. De accessoires zijn voornamelijk wit met pasteltinten en natuurlijk met zilveren accenten. Bij De Bedstee en bij Babypark vind je alle accessoires voor in de Silver Sparkle kinderkamer. Leg de bijpassende sierkussens op het bed en hang de voile over de boomhut. De deco bloemen, een hanglamp en een mooie spiegel maken de kamer helemaal af.

Lees verder onder de advertentie

Bron: LIFETIME