Sierkussens LIFETIME

beeld vtwonen Beeld

Met de sierkussens van LIFETIME maak je van een bankje, het bed of een hoek in de kinderkamer een heerlijke zit, speel en relaxplek voor je kind. Zowel voor jongens als voor meiden zitten er verschillende sierkussens in de collectie. Bekijk ze hieronder.

Lees verder onder de advertentie

Lifetime themakussens

De meubels en accessoires van LIFETIME zijn onderverdeeld in verschillende thema’s. De sierkussens passen bij deze thema’s. De kussens hebben allemaal vrolijke en kleurrijke prints. Denk aan kussen met bloemen, vogeltjes, aardbeitjes of stippen.

Tip: combineer de sierkussens met de rest van de accessoires van LIFETIME rondom het zelfde thema.

Bijzondere sierkussens LIFETIME

Er zijn een paar thema’s welke de moeite zijn om extra uit te lichten. De kussens bij dit thema zijn erg bijzonder. Dit komt door de vorm, het materiaalgebruik en de applicaties. Neem bijvoorbeeld de kussens van het thema Pebble. Het pebble sierkussen heeft een ruige canvas look. Met rustieke onafgewerkte randjes en een stoere metalen ring. Met de bijpassende pebble zitzak zijn deze kussens perfect voor in jongenskamer.

Lees verder onder de advertentie

Voor tienermeiden zijn de sierkussens uit de lijn Morocco Chic heel mooi. Met de ronde vormen en zilveren elementen of met kwastjes aan de hoeken. Andere mooie kussens zitten in de themalijn Wonderland. Vooral de gehaakte poef is in deze collectie echt een eyecatcher voor in de meidenkamer.

Bron: LIFETIME