WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Themakamer Discovery

Is het jouw kinds grootste droom om ooit een keer naar de Maan te gaan? Of naar Mars! Om daar te wandelen over kraters en ruimtelandschappen. Met een spaceshuttle kamer kan hij of zij alvast oefenen. Slapen in een echt raket en onder de wol in een ruimtepak. Lees hieronder hoe jij een ruimtekamer maakt.

ruimtekamer

ruimtekamer

Raket bed

“3..2..1..and we are off!” Via het trappetje is je kind in de spaceshuttle geklommen om vervolgens de ruimte in geschoten te worden. Het rode lampje bovenin de raket begint te branden bij de lancering. Nét echt allemaal! De halfhoogslaper uit de Discovery serie van LIFETIME bestaat uit een basisbed met een pootverhoging zodat het een halfhoogslaper wordt. Dit bed vul je aan met de spaceshuttle tentkoepel en het speeldoek voor onder het bed. Hierop schittert een enorm lanceringsplatform waar de raket op staat.

Discovery accessoires

Het dekbedovertrek die bij de Discovery serie hoort, is echt heel geinig. Wanneer je kind onder de wol kruipt, lijkt het net alsof hij of zij een ruimtepak draagt. Leg de sierkussens met sterren en planeten bij op het bed en de ruimtereis kan beginnen.

Op de muren en de plafonds plak je muurstickers in de vorm van sterren en planeten. Leuk: ga voor lichtgevende, glow in the dark, exemplaren. Die sprankelen wanneer de lampen uit gaan.

Verkoopadressen Discovery serie

Wil je weten waar je het Discovery bed en de bijpassende accessoires koopt? Bekijk dan alle LIFETIME verkoopadressen hier op onze site. Daarin staan alle webshops en winkels bij jou in de buurt.

Bron: LIFETIME

nog meer: kinderkamer inspiratie