Retro meisjeskamer

Retro meisjeskamer Beeld

Een dochter thuis lopen die helemaal gek is van kleur en printjes? En kan het haar niet gek genoeg? Dan is een retro meisjeskamer de ideale stijl om door te voeren in de slaapkamer. Met leuk behang, originele lampen en andere retro artikelen komt er leven in de slaapkamer! Wij hebben voor jou een aantal leuke producten uitgezocht.

Lees verder onder de advertentie

Retro behang

Om een retro meisjeskamer sfeer te geven is behang de eerste stap. Op het gebied van behang is er heel veel keuze. De meest kleurrijke prints zijn te vinden in de webshop van De Oude Speelkamer. Vooral het behang met appeltjes fleurt een meisjeskamer helemaal op.

Retro meubels

Zoek jij naar retro meubels voor in de meisjekamer? Kijk op de site van Kifkef. Online vind je hier meubels waarmee je de retro meisjekamer kunt inrichten. Vooral de stoelen en krukjes in de webshop van Kifkef zorgen voor de retro uitstraling van de kamer. Koop bij Kifkef een retro klein stoeltje. Dit is ideaal om aan een laag bureautje te zetten. Voor neutrale maar leuke bedden voor in de slaapkamer kun je terecht bij Wehkamp. Bijvoorbeeld een wit bed met spijlen, dat ook verkrijgbaar is in het roze. Wil je meer lezen over retro kindermeubels? Lees dan hier!

Bron: Perron11

Lees verder onder de advertentie