Kussens voor schommelstoel

beeld vtwonen Beeld

De schommelstoel in een babykamer is vaak de lekkerste plek in huis om rustig met je kindje te zitten. Om hem of haar in slaap te wiegen of om te voeden. Mits er een lekker zacht kussen in zit natuurlijk! Kussens voor schommelstoel zijn online te koop, of op maat te laten maken. Wij verzamelden een aantal tips voor je. 

Lees verder onder de advertentie

Leuke kussens voor schommelstoel

Na het internet afgespeurd te hebben kwamen we er achter dat kussens voor in een schommelstoel niet zo heel gemakkelijk te vinden zijn. Als je een kussen onder het zit- en ruggedeelte hebben wilt, kom je snel uit op een tuinstoel kussen. Vaak zijn deze niet super leuk voor in een babykamer, maar door goed te zoeken vind je misschien een exemplaar die perfect in jouw schommelstoel past.

Stoelkussen in de schommelstoel

Als je geen tuinstoel kussen wilt, zou je kunnen kiezen voor een stoelkussen. Dan heb je een kussen voor alleen het zitgedeelte. Maar ook bij Leen Bakker (zoek op ‘zitkussen’). Vaak hebben deze kussens touwtjes waarmee je ze aan de spijlen van de stoel kunt bevestigen. Zo glijdt het kussen niet weg.

Op maat gemaakte kussens voor schommelstoel

Wij vonden op het internet een hele leuke webshops die schommelstoelkussens op maat maakt. Zo bepaal jij zelf de stofjes voor het kussen (of kussens). En wordt het kussen exact op de juiste maat gemaakt zodat hij in jouw schommelstoel past. Neem contact op met de webshop De Beste Blijmakers en bespreek de mogelijkheden.

Lees verder onder de advertentie

Bron: ariadne at Home | Fotografie Fotolemaire.nl