WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Kinderkamers vanaf 2 jaar

Is je zoon of dochter alweer twee jaar oud? Na een paar jaar wordt het babyledikantje te klein en ook een commode is vaak niet meer nodig. Het wordt tijd om de babykamer om te toveren tot een peuterkamer. Hieronder vind je mooie kinderkamers vanaf 2 jaar! 

kinderkamer vanaf 2 jaar

Kinderkamers vanaf 2 jaar

De groei van een kindje gaat razendsnel. Voor je het weet past je zoontje of dochtertje niet meer in het ledikantje en heeft hij of zij geen middagdutje meer nodig. Dan is een mooi peuterbedje meer dan welkom. Ook kan een kind vaak uren zoet zijn met speelgoed, dus waarom maak je geen gezellig speelhoekje in de kamer?

Mooi peuterbed

De overstap van een ledikant naar een kinderbed is een grote stap. Om die reden kiezen veel ouders voor een peuterbed. Dit is een bed van 70×150 cm waardoor je kindje niet ‘verdrinkt’ in een groot bed. Zorg wel voor een goede uitvalbeveiliging, zodat je zoon of dochter er niet uit kan rollen.

Ideeën peuterkamer

Het is aan te raden om voor de kinderkamer een stijl of thema te  kiezen, bijvoorbeeld iets waar je zoon of dochter fan van is. Erg populair tegenwoordig is een autokamer of steigerhouten kinderkamer. Het inrichten aan de hand van een thema is een stuk makkelijker; je kunt heel gericht shoppen.

Goedkope peuterkamer

Het is niet nodig om voor een peuterkamer een hoop geld te betalen. De fase van een peuterkamer duurt maar kort; voor je het weet is je zoon of dochter toe aan een kinderkamer. In het artikel over een goedkope peuterkamer vind je handige tips en betaalbare webshops.

Er komt een tijd dat je zoon of dochter de kamer ontgroeid is. En wat dan te doen met de slaapkamer? In het artikel Kinderkamer ideeën doe je inspiratie op.

Direct items voor de peuterkamer shoppen?Bron: ariadne at home

nog meer: kinderkamer inspiratie