WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Muursticker boom aap

Aapjes klimmen en klauteren in allerlei bomen. Kinderen doen vaak ook niets liever dan overal spelen en in klimmen. En wat is er nu leuker dan de creativiteit van de kids te stimuleren en een echte apenkamer te maken. Een muursticker boom met aap is de basis. Hieronder vind je de leukste muurstickers met apen.

muursticker boom aap

Stoere junglekamer

Aapjes wonen over de hele wereld. Maar ze zijn het meeste op hun plek in de jungle. Wil jij voor jouw zoon of dochter een gave junglekamer met apen maken? Doe dan inspiratie op in het artikel over jungle behang. Hier lees je welk behang of welke muurstickers leuk zijn voor een echte jungle kamer.

Muursticker boom aap

Als je kiest voor een muursticker met apen, heb je twee keuzes. Je kunt kiezen voor de echte stoere, realistische apen of juist voor de lieve, getekende aapjes die in een boom klimmen. Muurstickers met aapjes in een boom vind je bij Meer Muurstickers. Ze hebben verschillende soorten muurstickers, een boom met alleen aapjes maar ook bomen met een complete beestenboel.

Meer muurstickers

Muurstickers zijn een leuke en originele versiering voor de baby- en kinderkamer. Er zijn zoveel soorten stickers, dat je door goed te zoeken altijd wel een bijzonder en uniek exemplaar vindt. Bekijk eens alle artikelen onder de categorie ‘stickers’. Naast muurstickers van aapjes die slingeren in de boom, vind je hier ook de geschikte sticker van schaapjes, vogels of auto’s. Voor ieder kind wat wils.

Bron: MeerMuurstickers.nl

nog meer: kinderkamer inspiratie