WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Magnetische krijtbordverf

Door het combineren van krijtverf en magneetverf sla je twee vliegen in één klap en creëer je zelf ‘magnetische krijtverf’. Helaas bestaat er (nog) geen potje verf waar deze twee verfsoorten samen zijn gecombineerd. Maar: alternatieve oplossingen liggen voor het oprapen! 

Krijtbord magneetbehang

Met het krijtbord magneetbehang ontstaat er een levensgroot magnetisch krijtbord op de wand. Handig, want je bent met één laag klaar. Heerlijk ‘plakken’ en krijten voor een fijn moodboard aan de muur. Een mooie oplossing waar kinderen naar hartenlust creatief in de weer kunnen gaan. Je kunt ook je eigen creatieve geest de vrij loop laten gaan. Ben je helemaal gek van handletteren? Dan is een grote krijtwand uitstekend om op te oefenen.

Combineer en creëer

Een potje magnetische krijtverf laat nog even op zich wachten, maar met losse verfpotten magneetverf en krijtverf creëer je hetzelfde resultaat. Bij de bekende verfmerken zoals bijvoorbeeld Flexa en Histor vind je beide potten in de collectie. In de artikelen Krijtverf / schoolbordverf of Magneetverf vind je meer informatie over het aanbrengen van de verf.

Kleuren van de regenboog

Traditionele schoolborden zijn zwart. Je kunt er ook voor kiezen om vrolijke kleuren aan te brengen in bijvoorbeeld de slaapkamer. Van verkeersrood tot opaalgroen en van kerriegeel tot waterblauw. Er zijn ook potten van roze schoolbordverf verkrijgbaar. Wanneer je de muur hebt geverfd, breng dan een aantal lagen magneetverf aan en voilà jouw wand is klaar om versierd te worden. Nu kunnen de boodschappenlijstjes nooit meer vergeten worden.Bron: Groovy Magnets

nog meer: kinderkamer inspiratie