WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Themakamer strand

Het is zomer! En wat is het dan toch fijn als de zon schijnt, het een graad of 25 is en je met de kids naar het strand kunt. Wil je dat strandgevoel het hele jaar door hebben? Ga dan voor een beach look in baby- of kinderkamer. Compleet met meubels in strandstijl.

babykamer strand

Babykamer strand

themakamer strand

Juniorkamer strand

Babykamer strand

Als je denkt aan strand, dan denk je waarschijnlijk aan verweerde strandhuisjes en enorme zandkastelen. Die elementen heeft het merk Coming Kids proberen terug te brengen in een Strand meubelserie. En dat is gelukt! De mooie meubelserie is gemaakt met hout in verschillende zandkleurtjes. In de babycollectie zit een ledikant, een commode, linnenkast en een bijpassende box.

Alle meubels zijn gemaakt van massief hout en worden met de handgeschilderd. Hierdoor krijgen de meubels die echte beach look.

Strand tienerkamer

Natuurlijk is de Strand collectie ook beschikbaar voor tieners. Compleet met boekenkast, eenpersoonsbed en een kinderbureau. Het junior bed is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: een bed met een hoog hoofd- en voeteneind én een bedbank met een grote bedlade onder het bed voor logees.

Alle meubels uit de Strand collectie van Coming Kids, zowel de baby- als juniorcollectie, zijn op het moment te koop voor een fijne actieprijs. Bekijk hun website voor meer informatie.

Themakamer strand

Met een meubelserie met strandlook zet je natuurlijk direct de juiste strandsfeer neer in de slaapkamer. Maar je kan het nog uitbundiger aanpakken. Wat denk je van een mooie strand muurschildering, een schelpenlamp of visnetten aan het plafond. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Ideeën over het doorvoeren van het strand thema in de kinderkamer lees je in ons eerder geschreven artikel over een strand kinderkamer.

Bron: Coming Kids

nog meer: kinderkamer inspiratie