Kinderkamer inrichten

beeld vtwonen Beeld

Elk kind wil een andere kinderkamer. Ieder heeft eigen interesses en is een ander type. Met leuke thema’s, stijlen en artikelen maak jij voor jouw kind de perfecte kamer. Alle inspiratie die je daarvoor nodig hebt, vind je op deze website.

Lees verder onder de advertentie


Kinderkamer stijlen

Bij de categorie stijlen informeren we je over de mogelijke sferen en stijlen voor de kinderkamer. Je vindt er stylingtips en verkoopadressen om deze stijl toe te passen in de kinderkamer.

Kinderkamer inrichten thema’s

Heb jij of je kind een leuk thema in je hoofd voor de kinderkamer? Bij onze thema’s laten we er verschillende zien. We vertellen je hoe je ze uit kunt werken in de slaapkamer. Wat dacht je van een dierenkamer. Aan de hand van handige tips en adressen richt je in een handomdraai de kinderkamer in.

Lees verder onder de advertentie

Zelfmaakideeën kinderkamer

Wil je zelf aan de slag met het maken van accessoires en het opfleuren van meubels? Kijk dan bij de zelfmaakideeën. Daar vind je tips voor het maken van een speelkeuken. Of een werkbeschrijving van poefjes.

Tips en advies

Er zijn altijd zaken waar je rekening mee moet houden op een kinderkamer. Bijvoorbeeld met veilige stopcontacten. Hiervoor kijk je bij tips en advies voor de kinderkamer.

Meubels kinderkamer inrichten

Wil je de leukste meubels voor jouw kinderkamer? Maar weet je niet direct waar je ze kunt kopen? Bij de categorie meubels hebben we een hele hoop leuke producten voor je uitgezocht. Allemaal met een andere functie en stijl. Denk aan kasten, bedden, bureaus en opbergmeubels.

Lees verder onder de advertentie

Kinderkamer inrichten decoratie

Een kinderkamer is niet af zonder leuke accessoires en decoratie. Met gordijnen en vloerkleden kleed je de kamer warm aan. Leuke accessoires zoals fotolijstjes, muurstickers en nachtlampjes maken de kinderkamer af. Zo wordt een simpele ruimte een knus plekje voor je kind.

Ben je er toch nog steeds niet helemaal over uit wat je nu precies met de kinderkamer wil doen? Lees dan ook nog eens het artikel ‘Kinderkamer ideeën‘.

Bron: Coming Kids

Lees verder onder de advertentie