Kinderbureau Leen Bakker

beeld vtwonen Beeld

Een kinderbureau is ideaal voor in de kinderkamer, zelfs als er nog geen huiswerk gemaakt hoeft te worden. Ook om aan te knutselen of te tekenen is het een fijn plekje. De bureautjes zijn er in alle soorten en maten. Je leest hier alles over onder andere kinderbureau Leen Bakker.

Lees verder onder de advertentie


Geordend plekje

Tussen de wir-war van kinderbureaus op internet vind je bijna altijd wel een bureau dat aansluit bij je smaak of budget. Kinderen houden van kleuren, maar je wilt de kamer natuurlijk niet te bont maken. Een neutraal kinderbureau is daarom ideaal, zoals een houten of een witte. Je kunt het bureau aankleden met kleurrijke accessoires, maar houd het bureau wel overzichtelijk. Wel zo fijn voor wanneer er aan gewerkt moet worden. Tip! Bekijk hier alle kinderbureaus.

Kinderbureau Leen Bakker

Ook bij Leen Bakker vind je diverse bureaus voor de kinderkamer, bijvoorbeeld bureau Sem. In de handige laatjes kan je kind al zijn schriften en pennen bewaren. Ook voor kinderen is een goed passende stoel achter het bureau belangrijk. Goede bureaustoelen voor kinderen vind je op Bureaustoel24.nl.

Lees verder onder de advertentie

Kinderbureau kleine ruimte

Wil je dat je kind in de kinderkamer aan een bureau kan werken, maar is er niet al te veel ruimte? Geen probleem! Je kunt dit oplossen door voor een hoogslaper/kinderbureau combinatie te kiezen. Het is ook mogelijk voor een half-hoogslaper met uitschuifbaar bureau te kiezen. Meer leuke bureaus vind je in ons artikel Kinderbureau.

Bron: vtwonen | Fotografie Fotolemaire.nl