Kapstok boom voor de kinderkamer

beeld vtwonen Beeld

Bomen in de kinderkamer zijn hip. Van hout, van behang of als muursticker – je kunt het zo gek niet bedenken. Maar wist je dat er ook kapstokken in de vorm van een boom bestaan? Aan elke tak kan een jasje of een schooltas. vtwonen heeft de leukste kapstok bomen voor de kinderkamer op een rij gezet.

Lees verder onder de advertentie

Kapstok boom kinderkamer

In onze webshop vind je een hele leuke kapstok boom van het merk Woood. De kledingboom is wit en gemaakt van MDF. Aan de takken van de boom kun je van alles kwijt. Er is ook een groene variant beschikbaar.

Heb je eigenlijk niet zoveel ruimte in de baby- of kinderkamer maar wil je wel een staande kapstok kwijt? Dan is de strakke design kapstok boom van Leitmotiv erg geschikt. De bovenkant van de kapstok lijkt op vertakkingen van een boom.

Houten boom

Naast kapstokken zijn er nog allerlei verschillende houten bomen voor in de kinderkamer online te koop. Vaak als wanddecoratie. Hier kan je zelf ook heel makkelijk een kapstok van maken. Monteer aan de boom meerdere wandhaken en bevestig de boom aan de muur. Neemt totaal geen ruimte in en je hebt wel een hele originele kapstok! Bekijk het artikel kinderkamer houten boom voor verkoopadressen.

Lees verder onder de advertentie

Muursticker boom kapstok

Ook zonder houten boom kan je alsnog een kapstok boom creëren. Schilder of plak een boom met behang of sticker op de muur en bevestig er wandhaken. Bij Basic Label schaf je wandhaakjes aan in de vorm van takken. Zo lijkt het nét alsof de takken echt uit de boom komen.

Bron: Basic Label