Jongensbureau voor stoere kamer

beeld vtwonen Beeld
beeld vtwonen Beeld
Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

Het is meestal niet het leukste klusje, maar huiswerk maken hoort erbij. Sommige jongens doen dit aan de keukentafel, anderen vinden een eigen plekje op de slaapkamer fijner. Dan moet er natuurlijk wel een goed, degelijk en stoer bureau staan. Bekijk hieronder de allerleukste jongensbureaus.

Jongensbureaus

Een bijzonder jongensbureau is die uit de vtwonen Cargo collectie. Te koop bij Basiclabel. Dit eigentijdse bureau is gemaakt van onbehandeld multiplex. Je kunt hem zo laten of in elke gewenste kleur schilderen. Een ander mooi bureau is het van spaanplaat gemaakte Raval Buro. Het bureau is afgewerkt met een eikenfolie wat een heel natuurlijk resultaat geeft. Liever een bureau met een kleurtje? Ga dan voor het donkerblauwe bureau Max!

Lees verder onder de advertentie

Trendy jongensbureau

Bij Babypark verkopen ze bureaus van het merk Pure Kids. Dit merk staat bekend om zijn eenvoudige, moderne en kleurrijke designs. Bijvoorbeeld het witte bureau. Ook leuk om te combineren met andere meubels uit dezelfde serie.

Jongensbureau van steigerhout

Wat is en nou stoerder dan steigerhout! Bij Jorg Steigerhout maken ze hele gave bureaus van steigerhout. De robuuste uitstraling en afwerking van het materiaal maken het een perfect meubel voor jouw zoon. Het hout is dusdanig opgeschuurd dat er geen splinters meer vanaf komen.

Stoer jongensbureau

Een jongensbureau moet een beetje stoer zijn. Dit houdt in: ruwe materialen zoals steigerhout en metaal in een toffe kleur zoals grijs of bruin. En natuurlijk zonder romantische elementen zoals krullen en hartjes. Het jongensbureau van Coming Kids voldoet aan alle eisen. Hij is grijs, robuust en met een duidelijke houtstructuur. De twee laatjes onder het bureau zorgen voor praktische bergruimte voor allerlei pennen, schriften en bureauaccessoires.

Lees verder onder de advertentie

Bron: Basiclabel