Ideeën voor de speelkamer

beeld vtwonen Beeld

Heb je nog een kamertje over? Maak er dan een speelkamer van. Zo hebben je kinderen een plek waar ze zich fijn uit kunnen leven. En jij hebt het speelgoed niet door het hele huis liggen. Zorg wel dat je de ruimte op een gezellige, veilige en praktische manier inricht!

Lees verder onder de advertentie
beeld vtwonen Beeld

Speelkamer inrichten

In een speelkamer moeten kinderen een plek hebben waar ze kunnen zitten. En het liefst met een tafeltje erbij waar aan geknutseld kan worden. JunkTrunk verkoopt hele handige kindermeubelsets. Deze tafels, bankjes en stoelen zijn stevig en hebben een opberggedeelte onder het tafelblad of zitgedeelte. Zo heb je twee vliegen in één klap.

Opbergmeubelen

Speelgoed in overvloed, maar waar laat je het? Er zijn allerlei handige speelgoedopbergers. Bijvoorbeeld een stoere speelgoedkist. Wil je voor elk kind een persoonlijke opberger? Laat dan een speelgoedkist met de namen er op maken. Zo wordt het opruimen ook leuker. Bekijk het artikel speelgoedkist met naam voor de bijbehorende verkoopadressen.

Lees verder onder de advertentie

Vloerdecoratie speelkamer

Op de vloer van een speelkamer hoort een speelkleed. Met een autobaan, hinkspel of gewoon een grappig figuur. Leuke speelkleden vind je in het artikel Vloerkleden voor de kinderkamer.

Muurdecoratie speelkamer

Waarom verf je de muur niet met een decoratieve muurverf. Zoals schoolbordverf. Zo maak je van een simpele muur een groot krijtbord waar je kids op kunnen tekenen en schrijven. Een ander leuk idee is een megagroot whiteboard, ook op de muur geverfd. Bekijk hiervoor het inspiratie artikel van Kleurinspiratie.

Bron: 1. ariadne at Home, Erik van Lokven – 2. ariadne at Home, Sandberg behang

Lees verder onder de advertentie