WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Goedkope peuterkamer

De stap tussen een baby- en een kinderkamer is een peuterkamer. Het ledikantje kan de kamer uit en die maakt plaats voor een echt kinderbed. Handenvol geld uitgeven voor meubels in de kinderkamer hoeft echt niet. Online zijn er allerlei leuke en goedkope peuterkamer te koop.Goedkope peuterkamer

Complete peuterkamers goedkoop

Je moet eerst bedenken welke meubels je uit de babykamer nog kunt behouden en welke aan vernieuwing toe is. Misschien functioneert de commode nog wel heel goed als ladekast en is de linnenkast ook nog in prima staat. Dan hoef je alleen maar een nieuw bed aan te schaffen.

Is dit niet het geval en zijn alle meubels aan vervanging toe, dan kan je heel goed terecht bij Babypark. In de Pure kids meubellijn zitten frisse, gekleurde meubels voor peuterkamers.

Goedkope peuterbedden

Het genoemde bed hierboven van Babypark is een echt peuterbed met aangepaste afmetingen. Het voordeel hiervan is dat je kindje niet verloren in een heel groot bed ligt en dat er meestal een uitvalbeveiliging aan bevestigd is. Het nadeel van een speciaal peuterbed is dat je zoon of dochter er ook wel heel snel uitgegroeid is. De oplossing is een meegroeibed, van bijvoorbeeld de Ikea.

Je kunt ook direct overstappen van ledikant naar groot kinderbed, bijvoorbeeld van de Leenbakker of de Woonexpress. Met een bedhekje, welke je zelf aan het bed vastmaakt, voorkom je dat je peuter uit het bed kan vallen.

Ideeën voor peuterkamers

Met alleen meubels heb je nog geen hele peuterkamer ingericht. Er zijn allerlei manieren om op een goedkope manier peuterkamers gezellig aan te kleden. Tips en inspiratie vind je in het artikel Peuterkamer ideeën.

Bron: Babypark

nog meer: kinderkamer inspiratie