Decopatch papier

beeld vtwonen Beeld

Met decopatch papier bekleed je allerlei voorwerpen met een dun laagje gedecoreerd papier. Personaliseer kinderkameraccessoires door ze een hele een nieuwe look te geven met decopatch. Hieronder staan tips voor het gebruiken van decopatch papier. 

Lees verder onder de advertentie

Decopatch – zo doe je het

Met vrolijk gedecoreerd papier, lijm en een kwastje maak je van eenvoudige fotolijstjes, krukjes en andere meubeltjes en accessoires echte uitblinkers. Hoe je dit precies doet zie je in dit Youtube Filmpje. Na het zien van dit filmpje kun je eigenlijk meteen aan de slag, want heel moeilijk is het niet. Daarom is decopatchen een hele leuke bezigheid om samen met je kinderen te doen.

Kinderkamer accessoires decopatch

Je kunt het zo gek niet bedenken en het is te beplakken met decopatch papier. Wat dacht je van de lades in de commode. Een fotolijstje. Een luierdoekjesdoos. Of een lampenkap. Maar ook de kinderkamer muurletters decoreer je met decopatch papier. Of ze nou van hout of piepschuim zijn.

Op de site van ariadne at Home staat een heel origineel decopatch idee. Beplak eenvoudige krukjes met verschillende printjes decopatch papier. Hiermee pas je zelf meubeltjes aan aan het thema of de stijl van de kinderkamer.

Lees verder onder de advertentie

Decopatch papier goedkoop

Goedkoop decopatch papier is online verkrijgbaar. Bij Suus Creatief en Decopatchshop verkopen ze decopatch papier voor 1 euro per A4 velletje. Via Marktplaats wordt het papier soms nog goedkoper aangeboden, bijvoorbeeld voor zestig cent per vel.

Soms wordt decopatch papier goedkoop aangeboden in winkels als de Action. Houd deze winkels dus goed in de gaten voor interessante decopatch papier aanbiedingen.

Workshop decopatch

Het volgen van een workshop helpt je met het onder de knie krijgen van het decopatchen. Je leert hier precies de techniek en hoort handige tips en trucs. Daarnaast is een workshopavondje heel gezellig! Decopatch workshops zijn onder andere te volgen bij Stylen.nl en Lazoe.

Lees verder onder de advertentie

Beeld: ariadne at Home