WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Op de wishlist: een bar cart voor al je favoriete drankjes

Trendalert! De keukentrolley, ook wel bar cart genoemd, is hét item waarmee je alle drankjes en glazen in de spotlight zet. Want waarom zou je al die mooie wijn-, cocktail- of champagneglazen verstoppen achter keukenkasten? Juist, dat dachten wij ook. Showen maar die bart cart voor een flinke dosis glam.

vtwonen 13-2018 | witte trolley met drankjes en glazen
Muurverf lichtblauw kleur Iris (bauwerk.com.au). Schouw van wit marmer (Jan van IJken). Bloemen en takken (judithslagter.nl). Witte trolley (Vroeger & Toen). Wijnkoeler (Pols Potten). Ballen van karton (H&M). Zilverkleurig dienblad (Zara). Zilverkleurige stalen rietjes (Dille & Kamille). Lichtblauwe kan (Burbri Antiek). Karaffen, glazen trommel met zilverkleurige deksel, peper-en-zoutstelletje, klein zilverkleurig flesje (Vint Amersfoort). Blauwe glazen kan (artilleriet.se). Zilverkleurig glas (Maison NL). Limonaderecept van The Holy Kauw Company uit boek Limonade (Uitgeverij Snor). Glazen (kringloopwinkel). Roze servet privébezit.

1. Rivièra Maison

Trolley van Rivièra Maison

Alsof je binnenstapt in een luxe hotellobby… Met de trolley van Rivièra Maison haal je dit gevoel meteen in huis.

2. By-Boo

Trolley van Goossens

Bijzettafel scoot over: de bar cart krijgt vanaf nu een vaste plek in de keuken. Deze vierkante trolley van metaal is van By-Boo.

3. Riverdale

Trolley van Riverdale

Heb je zelf een keuken met strakke, vierkante lijnen? Dan kan het mooi zijn om dit te combineren met ronde vormen. Zoals deze gouden trolley van Riverdale.

4. Muuto

Trolley van Nordic Nest

Door de grijze kleur is deze bar cart ideaal voor in een minimalistische keuken of woonkamer. Geen wonder dus dat deze fijne trolley van het Scandinavische Muuto komt.

LEES OOK

5. Naduvi

Bar Cart van Naduvi

Een bar cart met klasse: door zijn glazen gestalte heeft deze trolley een luxe uitstraling. Met deze trolley van Naduvi haal je een design-ogend item in huis.

6. Beliani

Trolley van Beliani

Het voordeel van een keukentrolley? Geen gedoe met het heen en weer slepen van dienbladen, door zijn wielen duw je ‘m zo weer naar een andere plek. Zo ook bij deze van Beliani.

7. Dutchbone

Trolley van Dutchbone

Hé, dat is handig! In de leren hengsels van deze trolley kun je wijnflessen neerleggen. Zodat je op het marmeren blad meteen de drankjes kunt inschenken. Bekijk ‘m hier.

8. Beliani

Bar cart van Beliani

De troonzaal is geopend. Met deze bar cart van Beliani heb je geen bijzondere glazen meer nodig: de trolley is al een plaatje op zich.

LEES OOK
Het populairste woonaccessoire heeft een wild randje

9. Ikea

Trolley van Ikea

Ook onze Zweedse vrienden van de Ikea doen mee aan de keukentrolley-trend. Deze groene versie is hier te vinden.

10. Sissy-Boy

Trolley van Sissy-Boy

Nog een klassieker met chique twist. De combinatie van stijlvol goud en tijdloos zwart is altijd goed. Bekijk ‘m hier.

BEKIJK DE VIDEO
vttv: een trolley 2x anders

nog meer: keuken inspiratie