WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Loungen in een Ibiza stijl tuin

Een zomerhuis op Ibiza willen we allemaal wel, maar ook in jouw tuin kun je een Ibiza stijl creëren. Met een paar mooie meubels en accessoires droom je in je eigen tuin weg naar dit tropische oord. En wij laten zien hoe je dat doet! (promotie)

ibiza stijl tuin

Ibiza stijl

In een Ibiza stijl tuin draait alles om relaxen. Een fijne loungeplek is daarom onmisbaar voor jouw tuin. Ga voor een houten loungebank of creëer je eigen plekje met een leuke hangstoel. Een paar mooie, bohemien kussens erop en het relaxen kan beginnen. Versier de loungehoek met mooie planten en stop ze in rieten manden of kleurrijke potten. KARWEI heeft een ruime collectie met tuinmeubelen en accessoires die het Ibiza gevoel versterken. Overdag genieten van het zonnetje en ’s avonds maak je het extra gezellig met leuke lampionnen en sfeerverlichting. Doe mij maar zo’n Ibiza stijl tuin!

vtwonen ♥ KARWEI

vtwonen en KARWEI werken samen! Bij alle KARWEI bouwmarkten vind je de vtwonen basics. Maar ook voor het complete vtwonen gevoel stap je binnen bij KARWEI. In de grotere bouwmarkten vind je namelijk inspiratiehuisjes met een door vtwonen ingerichte woon-, slaap- en werkkamer in drie verschillende woonstijlen: Pure Basic, New Classic en True Romance. Van kliklaminaat tot behang en van kant-en-klaar gordijnen tot lampen, alles over basics voor je huis vind je hier.

Bron: in samenwerking met KARWEI. Beeld: vtwonen zelf aan de slag seizoen 2, aflevering 4 | Make-over door: Leonie Mooren | Fotografie Barbara Kieboom

nog meer: Karwei