WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Een huis vol verlichting

Nu het buiten steeds langer licht blijft, lijken lampen een minder belangrijke rol in huis te spelen. Toch is verlichting, ongeacht het seizoen, een hele belangrijke sfeermaker in je interieur. Daarnaast zijn lampen niet alleen nuttig, maar zijn het ook blikvangers die gezien mogen worden. Het aanbod is ruim, aan jou dus de keuze.

Subtiele statements

In de lamp ‘Bottle’ kan een lichtbron met een max. wattage van 40 watt. Een lichtbron met een laag wattage zorgt voor sfeer. Ga voor een lamp met hoger wattage voor functioneel licht. Verschillende ruimtes in huis vragen om verschillende soorten verlichting. Wanneer voldoet sfeerverlichting en wanneer heb je functioneel licht nodig? En kies je voor een minder opvallend exemplaar dat opgaat in de kleuren van je interieur, of wil je een statement maken met je lichtbron?

lamp-karwei-naturel

Lekker lezen

Na een lange dag is er niets fijner dan wegdromen in een goed boek. Goede verlichting is dan onmisbaar in de leeshoek. Je kunt hierbij kiezen voor een mooie, staande lamp, maar ook voor een subtiele wandlamp. Het allerbelangrijkst is om voor een lichtbron te kiezen die helder genoeg is zodat je ogen niet vermoeid raken. Daarnaast is een draaibare kap handig zodat je boek altijd goed verlicht wordt, of je nou lekker onderuit gezakt ligt of netjes rechtop zit. Koop je een lamp waar een dimbare lamp in kan, dan kun je het licht gemakkelijk bijstellen tijdens het lezen.

lampen-karwei-vtwonen-collectie

Romantische verlichting

Wil je een dromerige sfeer in de slaapkamer creëren? Kies dan voor romantische lampen met zacht licht. Hanglamp Ribbon uit de vtwonen collectie past met zijn witte katoenen kap in vrijwel elk interieur en is bij KARWEI verkrijgbaar in twee maten. Wanneer je een gouden lichtbron in de lamp hangt, krijgt je slaapkamer direct een romantische en zachte uitstraling.

lampen-romantisch-wit-karwei

Stoere lampen

Voor in de jongenskamer of gewoon in de eetkamer: industriële lampen brengen een stoere look in huis. Zo ook hanglamp Galaxy. Door het grote formaat is deze lamp ideaal te gebruiken als functioneel licht boven een bureau of eettafel. Vind je een aluminium exemplaar te rauw voor jouw interieur? Kies dan voor de witte versie; deze is subtiel met toch een stoer randje.

stoer-lamp-karwei

vtwonen ♥ KARWEI

vtwonen en KARWEI werken samen! Bij alle KARWEI bouwmarkten vind je de vtwonen basics. Maar ook voor het complete vtwonen gevoel stap je binnen bij KARWEI. In de grotere bouwmarkten vind je namelijk inspiratiehuisjes met een door vtwonen ingerichte woon-, slaap- en werkkamer in drie verschillende woonstijlen: Pure Basic, New Classic en True Romance. Van kliklaminaat tot behang en van kant-en-klaar gordijnen tot lampen, alles over basics voor je huis vind je hier.

Bron: in samenwerking met KARWEI

nog meer: Karwei