WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Spa vibes: zo creëer je in de badkamer een écht wellness-gevoel

Het spa-gevoel, maar dan gewoon in je eigen huis. Hoe heerlijk klinkt dat? In ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’ zagen we hoe je de badkamer een upgrade geeft met natuurlijke materialen als hout en marmer, warme tinten en luxe accessoires.

In samenwerking met Detremmerie

Badkamer met ligbad en mat rood badkamermeubel van Detremmerie.

Back to nature is een trend die zeker ook voor badkamers opgaat. En of je nu een kleine of grote badkamer hebt, er zijn tal van mogelijkheden om thuis een écht wellness-gevoel te creëren. Ideaal hiervoor zijn natuurlijke materialen. Van de badkamermeubels tot de accessoires: met deze ideeën til je de badkamer naar een spa-niveau.

Exclusief tintje

Natuursteen is een prachtige toevoeging aan de badkamer en zorgt voor een exclusief tintje. Vooral in combinatie met warme kleuren, zoals Kim liet zien in aflevering 3 van ‘Interieurtalent gezocht met vtwonen’. Gedurfd – maar zeer geslaagd – was haar keuze voor een strak wijnrood badkamermeubel met twee ronde marmeren waskommen van Detremmerie. De zachte vormen komen terug in de ovale spiegels en wandlamp. Dit zorgt voor een organisch geheel.

Spa-gevoel

Hout is misschien niet het eerste materiaal waaraan je denkt bij de badkamer. Toch is hout ideaal om warmte toe te voegen aan de badkamer, waardoor deze nóg meer als een spa aanvoelt. Jellina gaf de badkamer een upgrade met drie zwevende, houten wandkasten, in combinatie met een strakke witte wasbak van marmer. Het resultaat oogt natuurlijk en een tikje speels. Met een grote ronde spiegel als eyecatcher bracht ze de strakke lijnen in de badkamer in evenwicht.

Benieuwd wat in jouw badkamer zou passen? Ga aan de slag met de badkamer configurator van Detremmerie en stel zo met enkele muisklikken jouw droombadkamer samen.

Luxe sfeer

Voer het wellness-gevoel ook door in de accessoires. Leg bijvoorbeeld een paar opgevouwen gastendoekjes neer met daarop een mooi zeepje. Zo ziet de badkamer er meteen chic en uitnodigend uit (en ben je ook altijd voorbereid op onverwachte logees). Met luchtzuiverende planten – of losse siertakken als decoratie – haal je de natuur naar binnen en waan je je in een echte natuurspa. Luxe verzorgingsproducten, zoals een scrub en bodycrème, mogen natuurlijk niet ontbreken.

Houten badkamermeubel, ronde spiegel en hanglampen van Detremmerie.
Badkamer accessoires: zeepje en gouden schaaltje.

Oase van rust

Ruim tot slot alle overbodige accessoires, verzorgingsproducten en andere spulletjes op in je badkamermeubels. Op die manier creëer je rust en oogt de badkamer ruim en clean. Ook zin om lekker te ontspannen in je eigen thuis-spa? Bij Detremmerie stel je zelf jouw droombadkamer samen. De modulaire badkamermeubels – van Belgische topkwaliteit – zijn naar wens samen te stellen en te combineren tot het perfecte totaalplaatje.

nog meer: Interieurtalent gezocht