WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Warm en sfeervol: zo maak je het thuis extra romantisch

Lampen zijn de ultieme sfeermakers in huis. Zin om het thuis extra romantisch te maken tijdens Valentijnsdag? Met deze slimme led-lampen doe je dat in een handomdraai.

In samenwerking met WiZ en Philips Smart LED

Of je Valentijnsdag nu een commercieel idee vindt of niet: het is stiekem wel het perfecte excuus om het thuis extra romantisch te maken. En laten we eerlijk zijn. In deze koude, sombere wintermaanden kan elk huis wel wat extra warmte en sfeer gebruiken. Nu denk je misschien direct aan een flinke lading kaarsen, maar wist je dat gekleurde led-lampen pas échte sfeermakers zijn?

Kies je voor kaarslicht of knus?

Neem de Philips Smart LED-lamp, hiermee kun je heel eenvoudig overal in huis de juiste sfeer creëren. Kies bijvoorbeeld voor een van de voorgeprogrammeerde lichtinstellingen, zoals ‘Romantisch’ als je samen met je partner een avondje romantisch gaat tafelen, of voor ‘Knus’ als jullie samen het bed in stappen. En je doet ’t allemaal met één druk op je mobiel, want als je de Philips Smart led-lamp koppelt aan de WiZ-app kun je ‘m daarna aan- en uitzetten vanaf waar je maar wilt. Da’s pas makkelijk.

De keuze is reuze

Nog zo’n ideale sfeermaker is de WiZ LED-strip starterset van 2 meter. Hiermee kun je overal in huis warm en cozy licht creëren en heb je in de WiZ-app de keuze uit warm- tot koelwit of 16 miljoen andere kleuren. Deze led-strip is helemaal flexibel, zodat je ‘m vrijwel op elke ondergrond kunt plakken. Extra fijn: je knipt ‘m makkelijk op maat, hij past dus overal. Hoe tof is deze strip bijvoorbeeld achter het hoofdeind van een bed of onder een wandplank? Nu alleen nog kiezen voor welke lichtscene je als eerste gaat: sunset of toch haard?

Slim, slimmer, slimst

Dimmen, meer licht creëren of van kleur veranderen? Dat kan supersimpel met de WiZ-app op je mobiel of bedien de led-lampen met je stem. Zo hoef je dus niet meer van de bank als je je net lekker onder een dekentje hebt genesteld. O, en met de WiZ slimme stekker maak je andere apparaten in één klap smart. Overal in huis genieten van de ideale sfeer was nog nooit zo makkelijk. Als dat geen romantische avond wordt?

nog meer: wooninspiratie