WORD ABONNEE

kies nú voor een abonnement met korting

abonneer nú met korting

Koffieliefhebbers opgelet: deze tips wil je toepassen in je interieur

Voor veel mensen is koffie onmisbaar als goede start van de dag. En daarbij is een fijne koffieplek ook nog eens een verrijking van je interieur, net als het gebruik van warme koffiekleuren. Drie interieurtips voor echte coffee addicts.

In samenwerking met L’OR

Mixen & matchen

Inspiratie voor het interieur halen we steeds vaker uit ons favoriete bakkie troost. Zo zien we een ruim palet aan koffiekleuren terugkomen in huis. Maar waar koffie oppeppend werkt, zorgen koffietinten in huis juist voor een relaxte, warme sfeer. Van latte macchiato tot warm mokkabruin: extra mooi in de mix met romige crèmekleuren. Ook een eyecatcher: koffietinten in combinatie met goud. Dat geeft het interieur een chique look, of het nu gaat om subtiele goudaccenten – zoals de lijst van een spiegel en kaarsenhouders – of een behang in goudtint.

Koffiebar aan huis

Niet alleen qua kleuren, ook qua styling speelt koffie een hoofdrol: wie wil er thuis nu niet de sfeer van een gezellige, hippe koffiebar creëren? Voor Olivia kwam een droom uit: zij won met koffiemerk L’OR een make-over van haar koffiehoek in huis ter waarde van 5.000 euro.

Zelf aan de slag? Tip: maak ruimte om een mooi koffiehoekje in te richten in de woonkamer, met een los tafeltje of kleine kast. Zo wordt de coffee corner een op zichzelf staand onderdeel in het interieur dat gezien mag worden. En ja, ook als het om de kwaliteit van de koffie gaat, doen we geen concessies. Verleid je zintuigen met bonen of koffiecapsules van L’OR – Frans voor goud – en maak in een handomdraai de lekkerste koffies. En, heel praktisch: je koopt ze in elke supermarkt. L’OR verkoopt sinds kort ook een L’OR Barista koffiemachine voor capsules, waarmee je jouw koffiehoek helemaal afmaakt.

Good morning!

Maak de sfeer in huis compleet met bijpassende koffiekunst. En nee, dan bedoelen we geen latte art, maar toffe wanddecoraties. Denk aan een toepasselijke ingelijste quote als ‘good morning’ of een mooi abstract kunstwerk in warme mokkakleuren. Als dát niet uitnodigt om een lekkere ristretto, cappuccino of espresso te drinken? L’OR heeft een groot assortiment met een brede variatie aan koffiecups. De aluminium koffiecups zijn speciaal ontworpen om een intense en aromatische smaakbeleving te bieden, voor ieder moment van dag. Een must-have dus in jouw nieuwe koffieplek! Ga voor meer informatie over L’OR koffiecups en de nieuwe L’OR Barista koffiemachine naar: lorespresso.nl.

L’OR heeft een groot assortiment met een brede variatie aan smaken, allemaal met de rijke smaak van 100% Arabica bonen. Kijk voor meer informatie op: lorespresso.nl.

nog meer: wooninspiratie